Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Sestre Ecclestone stigle u Hrvatsku

Autor J.P.B.
Autor J.P.B.

U najljepšem društvu

Izvor: Pixsell

Popuštanje mjera i otvaranje granica mnogi su iskoristili kako bi si priuštili toliko iščekivani odmor. Među njima su i 36-godišnja Tamara i četiri godine mlađa Petra Ecclestone, kćeri vodećeg čovjeka Formule I, Bernieja Ecclestonea i njegove bivše supruge Slavice. Slavne su sestre godišnji odmor odlučile provesti u Hrvatskoj, točnije u - Dubrovniku.

Izvor: Pixsell

 Petra i Tamara snimljene su kako se ukrcavaju na luksuznu jahtu Petara, koju je njihov otac nazvao po njima. Društvo im na luksuznom odmoru prave i 'jače polovice' - Petrin suprug Sam Palmer te Tamarin Jay Rutland, kao i njihova djeca. I dok je Petra u luci nosila zaštitnu masku, njezina je starija sestra nešto hrabrija, pa je gradom prošetala bez maske.

Izvor: Pixsell

Inače, obje sestre djecu skrivaju od očiju javnosti. Poznato je da u ožujku Petra rodila kćerkicu, a sretne je vijesti skrivala. Da je postao otac, objavio je Petrin zaručnik Sam Palmer. Petra iz braka s bivšim suprugom, 37-godišnjim poduzetnikom Jamesom Stuntom ima troje djece, kćer Laviniju i sinove Jamesa i Andrewa. Tamara, pak, ima šestogodišnju kćer Sophiju.

Izvor: Pixsell

 Podsjetimo, ova će obitelj uskoro dobiti još jednog člana. Njihov slavni otac, naime, čeka dijete u 90. godini. Naime, Bernie i njegova 45 godina mlađa supruga Fabiana Rosi očekuju prinovu, i to sina, koji bi na svijet trebao stići u srpnju.

Povezane vijesti

Povezane vijesti

Izvor: Pixsell

Najčitanije

Najnovije

loader