Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kolegici na snimanju život pretvorila u 'pravi pakao'

Kad je žena ženi vuk

 Izvor: Instagram

Glumicu, pjevačicu i zvijezdu serije 'Glee', 33-godišnju Leu Michele, kolegica i glumica Samantha Marie Ware optužila je da joj je tijekom snimanja pretvorila život u 'pravi pakao', javlja Metro. Leu, koja je trenutno trudna i sa 37-godišnjim suprugom Zandy Reichom čeka prvu bebu, 28-godišnja Samantha je napala nakon što je Lea napisala nekoliko objava na Twitteru u vezi smrti Georgea Floyda, zbog koje su krenuli masovni prosvjedi u Americi.

Lea je napisala kako smrt Floyda nije bila izoliranin incident i da se tome mora stati na kraj, na što je Samantha repostala njezin tweet i 'probola' je rijećima: 'Sjećaš se kad si moj prvi televizijski nastup pretvorila u pravi pakao? Ja to nikada neću zaboraviti. Rekla si svima da ćeš obaviti veliku nuždu u moju periku čim uhvatiš priliku. Bila je to samo jedna od mnogo mikrotrauma zbog kojih sam počela sumnjati u svoju želju za karijerom u Hollywoodu'.

Na Samanthin tweet javilo se u komentarima nekoliko članova glumačke postave Gleeja i objavilo GIF-ove koji su jasno davali do znanja da Samantha govori istinu i da se slažu s njom.

Povezane vijesti

Podsjetimo, Samantha je glumila Jane Hayward u šestoj sezoni Gleeja, suparnicu liku Rachel Berry koju je glumila Lea, i nije prva glumica koja je Leu optužila za loše ponašanje na setu. Naya Riviera, koja je glumila navijačicu Santanu u Gleeju, progovorila je o svom odnosu s Leom u knjizi 'Sorry Not Sorry: Dreams, Mistakes and Growing Up'.

'Obje smo tvrdoglave i kompetitivne, ne samo jedna prema drugoj već i prema svima, a to nije dobra kombinacija. Kako je moj lik Santane u showu od sporednog prešao u glavni, mislim da Lei nikako nije sviđalo što mora sa mnom dijeliti pažnju i priznanja. Uskoro me počela ignorirati, a u čitavoj 6. sezoni nije sa mnom progovorila ni riječ', napisala je.
Magazin

Royals