Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Dean Kotiga našao se u neočekivanoj situaciji

Autor J.P.B.
Autor J.P.B.

Nije znao što ga čeka

Izvor: Instagram

Popularni lovac iz kviza 'Potjera', 33-godišnji Dean Kotiga, koji voli sebe nazivati 'najvećim lokalnim, ako ne i regionalnim influencerom, na društvenim mrežama u sebi svojstvenom stilu, gotovo svakodnevno dijeli zanimljive i duhovite situacije iz privatnog života. Ovog ga je puta oduševila gesta nepoznate žene, koja je našla njegov izgubljeni novčanik i donijela mu ga na adresu, a situaciju je Dean opisao na društvenim mrežama. 

'Znači na portafon upravo pozvonila žena da mi je našla novčanik pa bi ga vratila. Ja, naviknut na prankove i za*ebavanja, prvo ne vjerujem pa potražim, bome ga nema. Uzmem bocu vina i spustim se, vidim fakat novčanik. Razgovor, zahvala, vino, jedva ga je uzela, kaže 'nemojte me zezati', napisao je Dean na Twitteru. 

U komentarima na objavu ovaj je influencer otkrio i kako u se dotična žena prethodno javila na Facebook, ali on nije vidio poruku, pa je odlučila pozvoniti mu na vrata. 'Ne gledam to uopće jer dnevno stiže previše toga. Kaže muž htio nositi na policiju, ali ona zavirila na osobnu i donijela na adresu. Respect', pojasnio je Dean pratiteljima.

'Kaže da se nada da je stigla prije nego sam počeo zivkat' za blokadu kartica jer se to njoj jednom desilo i bila drama par dana, rekoh joj iskreno nisam ni skužio. Ali doslovno jedva uzela to vino, preprepristojna žena, hvala joj puno', zaključio je simpatični 'lovac'. 

Tagovi

Najčitanije

Najnovije

loader