Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stjepan Hauser otkrio kako je bio na operaciji

Zabrinuo brojne obožavatelje

 Izvor: Instagram

Hrvatski violončelist koji se proslavio i u svijetu, 35-godišnji Stjepan Hauser sa svojim pratiteljima, njih gotovo dva milijuna, koliko ga prati na Instagramu, svakodnevno dijeli razne situacije iz svog života, najčešće one vezane uz - glazbu. Međutim, Stjepan je posljednjom objavom zabrinuo mnoge, i to jer je obavijestio kako je - operiran. 

Na Instagram profilu Stjepan je s pratiteljima podijelio fotografiju na kojoj sjedi sa štakama u rukama, a desna noga nalazi mu se u zavojma. 'Upravo sam imao operaciju koljena i sve je prošlo dobro. 

Nadam se da ću se uskoro oporaviti

  Nadam se da ću se uskoro oporaviti pa ću opet moći bosonog svirati za vas', poručio je Hauser, a objava je u ekspresnom roku prikupila brojne komentare podrške, i to ne samo od obožavatelja iz Hrvatske, već iz Italije, Velike Britanije, Španjolske, Australije... 

Povezane vijesti

 Inače, Stjepan se nedavno pohvalio i velikim brojem pratitelja na Facebooku. 'U manje od 10 mjeseci moja je stranica na Facebooku dobila pet milijuna pratitelja. To je apsolutno ludilo i želim vam svima zahvaliti na vašoj ljubavi i podršci. Obećavam vam, ovo je tek početak, a najbolje tek dolazi. Kad svo ovo ludilo kroz koje trenutno prolazimo završi (a završit će uskoro), svijet će biti puno bolje mjesto nego ikad prije, prave vrijednosti će se cijeniti i počet će nova era. Najljepša glazba će se širiti svijetom', poručio je nedavno. 

Magazin

Royals