Iako su mnogi, kada je u kolovozu 2015. godine izrekla sudbonosno 'da' tri godine mlađem partneru, glumcu Justinu Therouxu, mislili kako je Jennifer Aniston konačno pronašla muškarca s kojim će provesti ostatak svog života, brojni su obožavatelji ostali razočarani kada je samo dvije godine nakon vjenčanja uslijedio i razvod slavnog para. Unatoč činjenici da oboje ističu kako su se razišli mirnim putem te nakon svega ostali dobri prijatelji, prema posljednjem pisanju Entertainment Timesa, čini se da tome i nije tako.

Jennifer se brak raspao jer joj je suprug pronašao ljubavna pisma drugog
Story 


Naime, prema tvrdnjama spomenutog medija, razvodu Jennifer i Justina kumovao je nitko drugi doli njezin bivši suprug, 56-godišnji glumac Brad Pitt. Kako navode, presudan trenutak u kojemu je Justin shvatio da od njegovog braka s miljenicom Hollywooda nema ništa bio je onaj u kojemu je kod Jennifer pronašao Bradova ljubavna pisma.

Jennifer se brak raspao jer joj je suprug pronašao ljubavna pisma drugog
Story 


Kako je objasnio izvor za spomenuti medij, glumica je na sve načine pokušala suprugu objasniti da joj pisma ništa ne znače i da su samo uspomena na prethodni brak, Justin joj nije vjerovao te je u konačnici donio i odluku da se nakon dvije godine braka razvedu.