Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

SVE JE IZNENADIO Čin kojim je princ Charles dao do znanja što misli o Kate

Autor I.G.
Autor I.G.

Mnogi ovo nisu očekivali

Izvor: Profimedia

Stupanje u brak s članom kraljevske obitelji i službeni ulazak u istu, za nikoga nije jednostavan, a to se posebice moglo vidjeti na primjerima 38-godišnje Kate Middleton i njezine vršnjakinje, Meghan Markle, kojima su se, udajama za britanske prinčeve, životi u potpunosti promijenili. Iako Kate trenutno uživa ulogu miljenice dvora, i ona je do prije devet godina bila tek Williamova djevojka, a sada je otkriveno kako su pojedini članovi obitelji reagirali na njezin dolazak u palaču.

Kate Middleton Izvor: Profimedia

Naime, u knjizi 'Williamova princeza', kraljevski stručnjak Robert Jobson, opisao je kako su na Kate Middleton reagirali kraljica Elizabeta II. i 71- godišnji princ Charles. Prema njemu, kraljica Elizabeth pokazala je naklonost prema 38-godišnjoj supruzi princa Williama tako što im je dala romantičnu kuću na imanju Balmoral u škotskom gorju.

Kate Middleton Izvor: Profimedia

Povezane vijesti

 Također, spomenuti Balmoral zauzima posebno mjesto i u srcu princa Charlesa. Naime, ovo je mjesto na kojem je uživao s Camillom Parker Bowles. Jobson je potom objasnio da je moguće da je dio naklonosti princa Charlesa prema Kate proistekao iz njegove spoznaje da je u njoj njegov stariji sin pronašao nekoga s kime bi mogao dijeliti Aberdeenshire.

Kate Middleton Izvor: Profimedia

'Princ Charles bio je zadovoljan činjenicom da je princ William našao nekoga s kim će ići u duge šetnje i imati se s kime zavući pred kamin na kraju dana', naveo je kraljevski stručnjak te zaključio kako kraljica spomenuto imanje nikada ne bi poklonila da princ Charles nije dao svoj blagoslov jer ga za to mjesto ipak vežu posebne uspomene.

Najčitanije

Najnovije

loader