Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

BIZARNO Od razvoda se oporavlja odlaskom 'specijalnom' zubaru

Autor A.S.
Autor A.S.

I to postoji

Izvor: Instagram

Holivudska glumica Gwyneth Paltrow nikada nije skrivala svoj neobični karakter. Sada je progovorila o bizarnoj terapiji kojoj se podvrgnula nakon što se razvela od prvog supruga glazbenika Chrisa Martina. Otkrila je kako joj je rastanak teško pao i kome se odlučila povjeriti. 

Danas 47-godišnja Gwyneth i 43-godišnji Chris u braku su bili od 2003. do 2016. godine, a odluku o razvodu su zajedno donijeli. Ponosni su roditelji 16-godišnje kćeri Apple i 14-godišnjeg sina Mosesa, a vjerojatno su oni jedan od glavnih razloga zašto su ostali u dobrim odnosima.

Gwyneth je otkrila kako joj je tada najviše pomogla zubarka Sherry Shami uz alternativnu i biološku stomatologiju. U podcastu Goop otkrile su kako rane zacjeljuju na ovaj način u mnogim životnim okolnostima. 

Gwyneth kaže kako bi ona bez toga zacijelivanja najviše naštetila svojoj djeci 'Mislim da je o tome riječ i u Bibliji, u dijelu u kojem je riječ o grijesima naših očeva. Kao da naše slabosti prenosimo na mlađe generacije bez razumijevanja, bez pomaka u svijesti i iscjeljivanja naših problema. Kao da nesvjesno djeci predajemo naša sr***', objasnila je i opisala kako je izgledao prvi susret s doktoricom. 

'Sjećam se kada sam prvi put došla i povela sa sobom Apple i Mosesa, to je stvarno bilo davno. Razgovarale smo u tvom uredu i ti si me ispitavala sva ta pitanja, o mojoj emocionalnoj traumi, braku, svemu onome kroz što sam prolazila u ta teška vremena. Pomislila sam tada - zašto me ova draga zubarka ispituje o traumama iz djetinjstva i o mom braku', prisjetila se.

Izbor Urednika

Royals