Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prevara koju bi Coleen Rooney mogla skupo platiti

Autor I.G.

Ipak nije sve tako kako se činilo

 Izvor: Profimedia

Iako je u početku imala čvrste argumente za optužbu prijateljice koja ju je navodno 'prodala' medijima, čini se da se supruzi kontroverznog britanskog nogometaša Waynea Rooneyja, 34-godišnjoj Coleen, priča počinje rušiti poput kule od karata. Naime, kako piše The Sun, medijski rat Coleen Rooney i Rebeke Vardy, koji traje već godinu dana, sada je komentirala i 51-godišnja Stephanie Shilton, supruga proslavljenog engleskog nogometaša, 70-godišnjeg Petera Shiltona.

Stephanie i Peter Shilton
Stephanie i Peter Shilton
Izvor: Profimedia


'Mislim da je jadna trudna Rebeka bila samo žrtveno janje u cijeloj priči. Obje su jako popularne u ovoj industriji, ali Rebeka je trenutno vjerojatno najpoznatije ime', započela je 51-godišnjakinja, a potom ispričala kako smatra da je Coleen tada trudnu prijateljicu lažno optužila samo kako bi privukla pažnju na sebe i time si podigla popularnost u medijima.

Povezane vijesti


Inače, Coleen je nedavno angažirala i odvjetnički tim koji će ju zastupati u daljnjem sporu s Rebekom jer je, kako je objasnio The Sun, shvatila da optužbe ipak neće tako lako proći te da je možda ipak pogriješila kada je prijateljicu optužila da medijima za novac otkriva detalje privatnog života Rooneyjevih.

Magazin

Royals