Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Zašto je Meghan Markle toliko nesigurna i okrutna prema sebi?

Autor I.K.K.
Autor I.K.K.

Primjer to zorno pokazuje

Izvor: Profimedia

Prije nego je upoznala princa Harryja i udala se za njega, 38-godišnja amerikanka Meghan Markle bila je glumica koja se proslavila ulogom temperamentne Rachel Zane u dramskoj seriji 'Suits', piše express.co.uk. Serije je postigla značajan uspjeh, a gledatelji su općenito bili zadovoljni njezinim glumačkim umijećem. Međutim, bivša vojvotkinja od Sussexa bila je jako nesigurna u vezi svoje glume, pogotovo kad je prvi put došla na audiciju za tu seriju.

Meghan Markle Izvor: Profimedia

 Meghan je mislila da je njezina audicija za ulogu Rachel prošla katastrofalno, što je i sama priznala dok je gostovala u showu Larryja Kinga 2013. godine. 'Bila sam na audiciji i nakon nje sam mislila da je to najgora audicija koju sam ikada odradila. NIsam bila svjesna da se iza ztavorenih vrata producenti ne slažu sa mnom, pa me iznenadilo kad su me pozvali na još jedno testiranje', rekla je majka jednogodišnjeg sinčića Archieja, koja sada s njim i 35-godišnjim princem Harryjem živi u Los Angelesu, gdje nastoji ponovno oživjeti karijeru glumice.

Kolega iz serije s kojim je bila na prvoj audiciji, 38-godišnji Patrick J. Adams, nakon audicije našao se iza zatvorenih vrata s producentima i otkrio koliko je Meghan zapravo bila okrutna prema sebi i svom glumačkom umijeću..

'Nitko od njih se nije složio s Meghan koja je mislila da je loše odglumila. Ona i ja smo se znali s jedne druge pilot serije koja nije zaživjela na ekranu. Kad je Meghan otišla nakon audicije znao sam da je bila jako nervozna i da je mislila da je očajno odglumila, ali čim je zatvorila vrata svima u prostoriji su se širom raširile oči i komentirali su kako je to to, našli su glumicu za seriju', ispričao je.

Povezane vijesti

Knjiga o Meghan koja je izdana prije dvije godine, pod naslovom ‘Meghan: A Hollywood Princess’, otkrila je kako se Harryjeva supruga za tu audiciju odlučila odjenuti u 'seksi profesionalno opuštenom stilu', pa je odabrala top bolje šljive, crne traperice i visoke pete, da bi u zadnji tren shvatila da nije pogodila ton. Zato je potrčala u H&M i kupila crnu haljinu za 250 kuna, koju čak nije stigla ni isprobati prije audicije.

'Svi smo se pogledavali nakon njezine izvedbe u stilu, vau, to je djevojka koju trebamo za ulogu. Mislim da nas je osvojila svojom sposobnošću da bude pametna i oštra, a u isto vrijeme slatka', rekao je tvorac serije Aaron Korsh.

loader