Iako je od njihovog razvoda prošlo već osam godina, bivši glumački par, 41-godišnja Katie Holmes i 58-godišnji Tom Cruise i dalje intrigiraju javnost svojim odnosnom, ponajviše zbog činjenice da je istome, pa u konačnici i razvodu, 'kumovala' Scijentološka crkva čiji je glumac dugogodišnji član. Unatoč činjenici da imaju 14-godišnju kći Suri, prema pisanjima stranih medija, bivši supružnici nisi u kontaktu, a da im brak neće opstati, mnogi tvrde kako se moglo vidjeti već na dan samog vjenčanja koji je uključivao neke poprilično bizarne trenutke.

Bizarni detalj s vjenčanja Katie i Toma o kojem se i danas priča
Profimedia 


Jedna od stvari koja je tada jako odjeknula u medijima i javnosti bilo je to što mladenki na vjenčanje nisu došli roditelji, a glumičin otac, Martin Holmes, za medije je objasnio kako nije mogao prisustvovati ceremoniji jer je pripadnik Katoličke crkve. Također, šuškalo se i kako su Martin i budući zet nekoliko dana prije imali burnu raspravu što je dodatno utjecalo na njegov dolazak na vjenčanje.

Bizarni detalj s vjenčanja Katie i Toma o kojem se i danas priča
Profimedia 

Djevojkama je potrebna odjeća i hrana, nježnost te dodaci za kuhanje, tava, češalj i mačka

 Međutim, zasigurno najbizarniji detalj s ceremonije koja se održala u studenom 2006. godine u Italiji, onaj je s razmjene zavjeta. Naime, rečenica zbog koje su se mnogi gosti neugodno iznenadili glasila je: 'Djevojkama je potrebna odjeća i hrana, nježnost te dodaci za kuhanje, tava, češalj i mačka'. Poprilično bizarna izjava u dijelu u kojem si budući supružnici obećaju vječnu ljubav, nikoga tada nije ostavila ravnodušnim, a prema pisanjima stranih medija, i ona je, baš kao i većina drugih bizarnih detalja iz ovog braka, dio scijentologije.