Rio Ferdinand, legendarni nogometaš prije četiri godine izgubio je suprugu. Rebecca ellison reminula je od raka dojke. Tek nekoliko godina nakon odlučio je ljubavi dati drugu šansu, a čini se kako su se stvari 'posložile' jer sa 28-godišnjom suprugom Kate Wright čeka bebu. Kate je na svom Instagramu objavila preslatki video u kojem govore djeci kako će dobiti brata ili seku. 

Ako je suditi po snimci, Kate i Rio s djecom su igrali igru riječima u kojoj su oni pogodili da je Kate trudna. Reagirali su ushićeno i počeli grliti maćehu u nevjerici. 'Ova luda kuća postat će još luđa. Svaki put kad vidim ovu snimku, plačem, reakcija je najbolja. Bebo, jako se veselimo danu kad ćemo te upoznati', napisala je Kate u opisu videa. U manje od sat vremena pogledalo ga je više od 300 tisuća ljudi, a mnogi su u komentarima priznali da ih je reakcija Riove djece na Kateinu trudnoću rasplakala.

Inače, Rio se teško pomirio sa činjenicom da njegove prve supruge više nema. Upravo su zbog toga odlučili sve uspomene držati u sobi sjećanja u čast njegove bivše supruge, s kojom ima i 13-godišnjeg Lorenza, 11-godišnjeg Tatea i osmogodišnju Tiu. 'Ja sam u kući koja nije moja, a svugdje su fotografije s vjenčanja Rebecce i Ria. Hodala sam po kući i pitala se - što ja radim ovdje', ispričala je Kate na koju se nadovezao nogometaš. 'Imao sam običaj reći da djeca nisu spremna, da su ionako pretrpjela previše. Što ako maknem sve te stvari i slomim njihova srca? Ne mogu to riskirati zbog njezinih osjećaja', objasnio je svoje osjećaje i tadašnja razmišljanja.

Podsjetimo, ovaj 41-godišnjak  u studenom prošle godine ju je zaprosio na krovu zgrade u Abu Dhabiju, nakon čega je ona pozitivno odgovorila. U vrijeme prosidbe prisutna su bila i njegova djeca. Unatoč brojnim negativnim komentarima tijekom zadnje tri godine na račun njihove veze, par se izdignuo iznad toga i svoju ljubav okrunio brakom.