Prošlo je više od godinu dana otkako se u medijima konstantno pojavljuju tužne vijesti o ljubavnom životu glumice Hayden Panettiere. Naime, ova 30-godišnjakinja je cijelo to vrijeme bila žrtva nasilja partnera Briana Hickersona. Kako sada pišu strani mediji, Hayden je napokon skupila hrabrosti i prekinula vezu. Kako se pisalo u nekoliko navrata, glumica je živjela u strahu za svoj život, zbog čega je tek sada uz pomoć svojih najbližih donijela odluku koju je dugo čekala, piše 'The Sun'.

Napokon skupila snage otići od nasilnog partnera
Profimedia 

'Sada je dobro. Hayden i Brian više nisu u kontaktu', rekao je anonimni izvor za spomenuti medij. 'Ostavila je to sve iza sebe i nastavlja dalje. Odlučila se posvetiti Hollywoodu i vratiti svoju kreativnu stranu', nastavlja i dodaje da je upravo to ona terapija koju je dugo trebala. Točni detalji oko njihovog prekida nisu poznati, ali mnogi vjeruju da joj jednostavno bilo dosta toksične i nasilne veze.

Podsjetimo, zadnji skandal dogodio se prije otprilike četiri mjeseca, na ovogodišnje Valentinovo. Par je uživao u romantičnoj večeri u okrilju obiteljskog doma u gradu Jacksonu dok im je hranu pripremao privatni kuhar koji je kasnije za policiju izjavio kako je odlučio napustiti kuću oko 1 sat ujutro nakon što se par počeo prepirati. U policijskom izvještaju stoji kako su stvari nedugo nakon njegovog odlaska eskalirale te je Brian u ispadu bijesa napao glumicu te ju bacao s jednog kraja prostorije na drugi usput ju udarajući šakama po glavi.

Napokon skupila snage otići od nasilnog partnera
Profimedia 

Inače, glumičin sada već bivši partner je i prije toga, u već nekoliko navrata optužen za razne prekršaje, uključujući i obiteljsko nasilje. Iako mu je zbog grijeha iz prošlosti prijetila i zatvorska kazna u trajanju od četiri godine, Hayden mu je odlučila pružiti novu priliku, no čini se kako im ipak nije suđeno. Sada se okrenula sebi i odnosu sa svojom petogodišnjom kćerkicom Kayom, koju je dobila u braku s Vladimirom Kličkom.