Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Matea Hohnjec: 'Ne vidim se s nekim tko ne vjeruje u Boga'

Progovorila

 Izvor: Instagram

Manekenka Matea Hohnjec nekoć je gotovo svakodnevno punila medijske stupce, a onda se nakon brojnih skandala - povukla iz javnosti. Sestra nekadašnje Miss sporta, 34-godišnje Stefany Hohnjec, sa sada već bivšim suprugom, 37-godišnjim Josipom Nikićem u javnost je dospjela kada je 2012. na proslavi njezina rođendana od droge preminula njezina 18-godišnja susjeda. Zbog toga je Matea dospjela 'iza rešetaka', a sada je za 24 sata progovorila o tome razdoblju, razvodu braka, ali i novoj ljubavi.

 Izvor: Pixsell

Povezane vijesti

 Zbog spomenute tragedije Matea je dobila godinu dana zatvora, a njezin bivši suprug dvije godine i dva mjeseca. 'On je zatražio civilni razvod. Ostavio me na cjedilu kad mi je bilo najgore. Razveli smo se kad je bilo suđenje u vezi moje pokojne prijateljice. Potom sam pokrenula crkveni razvod jer naš brak više nije imao smisla. Kad smo se vjenčali, bili smo mladi i ludi. I Bogu hvala, dobila sam crkveni razvod', za navedeni je medij Matea otkrila detalje razvoda. Nakon izlaska iz zatvora dugo se borila s depresijom, a stručna pomoć, točnije, lijekovi, tvrdi, nisu joj pomogli te je utjehu pronašla u - vjeri.

 Izvor: Pixsell

'Moja sestra Stefany počela se preobraćivati i bivša šogorica je isto u vjeri. I ja sam počela ići na duhovne obnove. Malo sam se raspitala o crkvenom razvodu. U četiri godine braka nismo imali djece, a htjela bih opet biti žena, kao i majka. Promijenila sam stil života. Kad sam došla na Kaptol, rekli su mi da imam argumente za proglašenje ništavnosti braka. Kad smo se oženili, bio je napušen, iako se neću ni ja praviti svetica. Drugo, maltretirao me. I treće, neplodan je. Zbog svega toga dobila sam crkveni razvod', tvrdi Matea, koja je otkrila i je li pronašla novu ljubav.

'Molim se, redovito idem u crkvu, ispovijedam se i pokušavam živjeti bez grijeha. Ne vidim se s nekim tko ne vjeruje u Boga. Samo dragi Bog mi može poslati muškarca. Želja mi je da budem žena i majka kao moja draga sestra', zaključuje Matea.

Magazin

Royals