Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

HITNO HOSPITALIZIRAN U prometnoj nesreći zadobio teške ozljede

Autor N.R.
Autor N.R.

Sve se to dogodilo u ponedjeljak ujutro

Izvor: Instagram

YouTube zvijezda Tré Melvin ovog je ponedjeljka sudjelovao u stravičnoj prometnoj nesreći. Kako pišu strani mediji, 27-godišnjak je s prijateljicom Katheryom hitno hospitaliziran, piše u službenom priopćenju koje je objavljeno na njegovom Twitter profilu. Kako je ondje istaknuto, oboje su zadobili teške ozljede mozga. 

'Dok je Tré stabilno, Kathy ne reagira. Njihove obitelji vas mole da šaljete molitve, blagoslove i pozitivne vibracije. Oni će iz ovoga izaći još snažniji. Tako mora biti i točka', riječi su kojima se zaključuje priopćenje. Iako se ne zna tko je nesreću skrivio, ovim je obiteljima trenutno najbitnije da se ovaj dvojac što prije i bolje oporavi.

Samo nekoliko sati prije nesreće, YouTuber je iskoristio društvene mreže kako bi odao počast ocu, na njegov dan. 'Uvijek mi je govorio da sam isti on, samo snažniji', prve su riječi kojima je opisao svog oca i u nastavku dodao da je upravo zbog njega, ali i majke, takav kakav je danas, snažan. Mnogi su se nakon nesreće 'vratili' na spomenutu objavu i upravo te njegove riječi iskoristili kako bi mu poslali poruku podrške. 

Inače, 27-godišnjak je prije otprilike mjesec dana odlučio napustiti YouTube jer je smatrao kako ga cenzurira. Kako je i sam istaknuo, nije više bio zadovoljan pa je najavio da uskoro kreće njegov tv sadržaj, koji će se naplaćivati na tjednoj bazi.

Izbor Urednika

Royals