Rodio se princ Charles! Kako javljaju strani mediji, luksemburški kralj Henri i kraljica Maria Teresa napokon su upoznali svog unuka, princa Charlesa koji se rodio još 10. svibnja. Naime, 38-godišnji princ Guillaume i dvije godine mlađa princeza Stéphanie od Luxembourga novopečeni su roditelji malenog dječaka. S obzirom na cijelu situaciju, obitelj je jedva čekala ovaj povijesni trenutak, kada će maleni princ upoznati svog djeda i baku.

Fotografije njihovog prvog susreta objavljene su na službenom Instagram profilu. Na jednoj od fotografija, princ odmara s plišanim medvjedićem, dok na drugoj uživa na ramenu majke. 'S velikim veseljem vam pokazujemo prve fotografije princa Charlesa', napisano je ispod fotografija.

Da je uzbuđenje prilikom upoznavanja bilo ogromno, obitelj nije skrivala. Prije toga, kraljevski je par svog unuka vidio samo preko video poziva, zbog mjera socijalne distance, koja je kao i u mnogim državama svijeta, provedena i u Luxembourgu. Inače, rođenje Charlesa proslavili su još u svibnju, kada je novopečeni otac priznao da mu je 10. svibanj najnevjerojatniji dan u životu. 'Biti u mogućnosti dočekati vlastito dijete koje će ti promijeniti život je najčarobnija stvar', rekao je tada Guillaume.