Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Youtuberica koja je vratila usvojenog sina s autizmom: Njega je bila skupa

Autor J.P.B.
Autor J.P.B.

Ona i suprug šokirali svijet

Izvor: Youtube / Screenshot

Američka youtuberica Myka Stauffer, koju na spomenutoj platformi prati više od 700 tisuća ljudi, prošlog je mjeseca šokirala svijet nakon što je s pratiteljima u emotivnom videu podijelila kako su ona i suprug, nakon što su ga prije tri godine usvojili iz Kine, odlučili vratit sina Huxleyja - dječaka koji boluje od autizma. Nakon toga par se suočio s brojnim napadima, uvredama i kritikama, poput onog da su dječaka samo iskoristili kako bi se obogatili, a sada se blogerica o svemu javno oglasila, komentirala 'šuškanja' da je pod istragom, ali i - nekoliko puta ispričala. 

Povezane vijesti

 Na Instagramu je, naime, nakon tjedana šutnje, Myka podijelila podužu objavu u kojoj se zbog vraćanja usvojenog dječaka - ispričala. 'Za početak, voljela bih se ispričati zbog svega što se dogodilo te preuzeti punu odgovornost za bol koju sam uzrokovala.

Naša je odluka slomila mnoga srca i žao mi je što sam iznevjerila mnoge žene

  Naša je odluka slomila mnoga srca i žao mi je što sam iznevjerila mnoge žene kojima sam bila uzor kao majka. Žao mi je zbog sve zbunjenosti i boli koju sam izazvala i žao mi je što od početka nisam mogla ispričati cijelu priču', započela je blogerica svoju emotivnu objavu.

'Nikad nisam mogla predvidjeti sve nevolje koje će se dogoditi na privatnom planu i pokušavala sam 'navigirati' kroz najtežu stvar kroz koju sam prošla. Ispričavam se što sam bila tako naivna kada sam započela proces usvajanja, što nisam birala niti bila potpuno pripremljena.

Certifikat koji mi je trebao za usvojenje dobila sam online

  Certifikat koji mi je trebao za usvojenje dobila sam online. Trebalo mi je više treninga. Ne mogu reći kako bih voljela da se ovo nikada nije dogodilo, drago mi je što sam upoznala Huxleya koji sada dobiva svu potrebnu pomoć. Iako je u novome domu sretniji, svjesna sam da je pretrpio traumu i žao mi je, nijedno usvojeno dijete to ne zaslužuje', rekla je iskreno te nastavila s priznavanjem vlastitih pogrešaka.

'Bila sam naivna, budalasta i arogantna. Voljela bih da sam bila bolje pripremljena. Usvajanje i posebne potrebe su divne, imam puno poštovanja prema svakom usvojenom djetetu, roditeljima koji usvajaju i prema djeci s posebnim potrebama. Ugledam se na vas na milijun načina.

Voljela bih da sam bila bolje pripremljena

 Na kraju, osvrnula bih se na glasine - nismo usvojili dijete kako bismo zaradili. Iako smo dobili nešto novca od videa Huxleya i njegovog putovanja, svaki novčić i više uložili smo u njegovu njegu. Njega i usluge koje je trebao bili su vrlo skupi i sve smo mu osigurali. Drugo, ne nalazim se ni pod kakvom istragom. Nadam se da ću uskoro moći podijeliti više detalja svoje strane priče. Treće, žao mi je što sam vas iznevjerila. Molim se da će Huxley u budućnosti dobiti samo najbolje', zaljučuje youtuberica. 

Podsjetimo, krajem prošlog mjeseca Myka i suprug James u zajedničkoj su snimci objasnili kako nisu bili svjesni koliko je zahtjevno brinuti se o djetetu s autizmom. 'Kada je Huxley došao kući, shvatili smo da je briga za njega puno zahtjevnija nego što smo mislili i što nam je bilo rečeno. Nikada nismo željeli da dođe do ovoga. Jako nam je bilo teško slušati sve što su njegovi liječnici govorili posljednjih godina. Pokušali smo na sve načine omogućiti mu adekvatnu brigu i skrb', kroz suze je tada objasnio otac.

Najčitanije

Najnovije

loader