HRT-ova voditeljica Mirna Zidarić je prije tjedan dana saznala da je njezin test na koronavirus pozitivan. Iako se mnogi ne susretnu sa simptomima koje spomenuti virus donosi, ova 50-godišnjakinja je priznala da njezino iskustvo nije nimalo lako. Otkako je opisala svoje stanje i otkrila s čime se sve bori, nije ni slutila da bi to moglo izazvati negativne reakcije. U moru poruka podrške i želja za brzim ozdravljenjem, Mirna je sinoć podijelila i nekoliko poruka koje je dobila, a koje su je šokirale.

Naime, ne otkrivajući identitet, Mirna je s pratiteljima podijelila tri poruke koje su je šokirale kada je čitala reakcije na svoje objave vezane za koronavirus. 'Dakle, po čijem naputku ovo radite? Svi dobro znamo da nikakve korone nema, ne postoji', 'tu priču možeš prodavati ovcama bez mozga. Smrtnost bolesti je 0.26%', 'Rasplakao sam se. Jako dirljiv tekst. Šest dana u temperaturi, molit ću za vas i vaš život, gospođo. A vi molite za one zaista teško bolesne', tri su poruke koje je izdvojila.

Jedini komentar koji je imala bio je: 'ako ne umreš, onda se ne računa'. Podsjetimo, Mirna je odmah nakon 48 sati od testiranja uvidjela prve simptome. 'Moja borba traje već šesti dan od kada je test potvrdio da sam pozitivna i čini se da ide na bolje jer više nemam temperaturu. Osjećam iscrpljujuću slabost, bol u cijelom tijelu i ležala bih cijeli dan', opisala je jučer.

Inače, osim nje, zbog teniskog turnira 'Adria Tour', zaraženi su Borna Ćorić, Goran Ivanišević, teniski as Novak Đoković i njegova supruga Jelena, Bugarin Grigor Dimitrov te srpski tenisač Viktor Troicki, ali i njegova trudna supruga Aleksandra.