Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Otkriveni šokantni detalji odnosa princeze Diane i princa Charlesa

Autor J.P.B.
Autor J.P.B.

Ovo nitko nije očekivao

Izvor: Profimedia

Iako su prošle 23 godine otkako je omiljena princeza Diana tragično preminula, o njoj se ne prestaje pričati. Svi zato znaju za njezin propali brak s danas 71-godišnjim princem Charlesom, koji je 'pukao' 1992. godine zbog njegove dugogodišnje afere sa sadašnjom suprugom Camillom Parker Bowls. Međutim, iako je njihov brak otpočetka bio obavijen skandalima, prevarama i aferama, Diana nikada nije željela razvod.

Povezane vijesti

Izvor: Profimedia

Otkrio je to stručnjak za kraljevsku obitelj Jenny Bond u dokumentarcu 'Princeza Diana, njezinim riječima'. Naime, iako su ona i Charles razvod objavili 1992. godine, a službeno svatko svojim putem krenuli četiri godine kasnije, Jenny tvrdi kako mu je Diana priznala da to zapravo nikada nije htjela.

Izvor: Profimedia

'Diana je bila jako nesretna zbog razvoda, iako ju je suprug varao. Jednom mi je rekla: 'To nije ono što želim'. Mislim da je osjećala da bi ona i Charles mogli nastaviti svatko svojim putem, ali je htjela poraditi na tome da ipak ostanu zajedno kao partneri i roditelji dvoje, tada male djece. Željela je da uspiju', tvrdi ovaj stručnjak za najpoznatiju obitelj na svijetu. 'Diana je razmatrala opciju 'odvojenog partnerstva', što bi značilo da bi zapravo živjeli svoje živote, ali u javnosti se pojavljivali zajedno, ponajprije zbog Harryja i Williama', tvrdi Jenny.

Inače, nedavno je još jedan stručnjak za kraljevsku obitelj, Walter Oleksy, otkrio kako su Dianini problemi s muškarcima počeli davno prije nesretnog braka s Charlesom - još u djetinjstvu. ' 'Otac je nije volio, želio je sina. Princ je nije volio i imala je mnogo afera, sve zato što je tražila pravog muškarca. Neki od njih dali su joj ljubav, ali većina ih je samo iskoristila', rekao je tada Walter.

loader