Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Domaći glazbenik: 'U dvije godine izgubio sam 20 kg i lažne prijatelje'

Autor N.R.
Autor N.R.

Ispričao kako je uspio

Izvor: Story arhiva

Marko Pecotić Peco, vrsni splitski pjevač i zabavljač, član klape Iskon i skupine Četiri tenora promijenio je svoj način života. U 15 godina uspio je ostarjeti, ali se i pomladiti, a to sve samo zato što se prepustio mršavljenju i zdravijem načinu života. Jutarnje krafne i kasnonoćni alkohol je zamijenio dugim šetnjama i treningu. Nakon dvije godine 'skinuo' je 20 kilograma, a za 'Slobodnu Dalmaciju' je ispričao svoju priču. 

Marko Pecotić Izvor: Facebook

'Bilo je previše, svega previše. Bio sam uvjeren, kao i mnogi, da nemam vremena za sebe, da nikad nemam vremena i odlučio sam ga izmisliti. Morao sam ga izmisliti i tako je krenulo', započeo je u spomenutom razgovoru Marko koji je svoj život odlučio promijeniti prije dvije godine. 

Povezane vijesti

Priznaje i da se putem morao često nagovarati. 'Bilo je bitno da bude bitno, da se svakoj uspješno prijeđenoj ruti radujem, jer znate kako to ide... Prvi dan te smeta trenirka, drugi dan su te nažuljale tenisice, treći dan je padala kiša, stotinu je razloga zbog kojih možeš učas odustati. Ali ako imaš želju, ako imaš cilj, kad se on iskristalizira, ti za svaki problem nalaziš rješenje', govori im 41-godišnji Splićanin.

marko pecotić Izvor: Facebook

Uz veliku fizičku promjenu, dogodila mu se i ona emotivna. Naime, kako im je ispričao, uz kilograme su otišli i lažni prijatelji. 'Ljudi su proračunati i naučili su me pameti. Svaku svoju školu teško sam platio, ali da nisam, ja ne bi bio to što jesam. Ne bih danas bio zaista sretan', sasvim je iskren Marko, koji je već izgubio sedam kilograma koje mu je donijela izolacija zbog korone. Prema svemu sudeći, novi život Marku je donio samo ono dobro, a uz njega su i dalje svakodnevno supruga Irena i sinovi, Ivan i Andro. 

loader