Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Zbog seksi snimke na društvenim mrežama dobila tri godine zatvora

Autor J.P.B.
Autor J.P.B.

'Uništava obiteljske vrijednosti'

Izvor: Instagram

Seksi fotografije, snimke plesova i druge objave na društvenim su mrežama gotovo svakodnevna pojava, pogotovo u svijetu 'influencanja'. Međutim, egipatska glumica, pjevačica i trbušna plesačica, 42-godišnja Sama El-Masry, upravo će jednu takvu snimku - skupo platiti. Sama je, naime, zbog 'sugestivnih' snimki na društvenim mrežama uhićena i osuđena na tri godine zatvora, piše Reuters.

Ova je influencerica, koju na društvenim mrežama prati više od tri milijuna obožavatelja, u subotu je osuđena na kaznu zatvora, nakon što je još u travnju uhićena zbog poticanja razvrata i nemoralnog čina dijeljenja eksplicitnog sadržaja, a za sve su krive snimke objavljene na TikToku.

Međutim, Sama negira da je ona objavila dotične snimke te tvrdi kako je sadržaj s njezinog telefona ukraden i objavljen bez njezinog pristanka.

Postoji ogromna razlika između slobode i razvratništva

  Mjere protiv glumice i plesačice, ali i drugih žena koje na istoj društvenoj mreži objavljuju slične snimke, zatražio je zastupnik u tamošnjem parlamentu John Taalat. On, naime, smatra kako influencerice na društvenim mrežama uništavaju obiteljske vrijednosti i tradicije. 'Postoji ogromna razlika između slobode i razvratništva', rekao je za navedeni medij.
S druge strane, osuđena Sama najavila je žalbu.

Entessar el-Saeed, odvjetnica za ženska prava iz Kaira, smatra da egipatski zakon o kibernetskom kriminalu iz 2018. godine, prema kojem je Sama osuđena, proganja samo žene. 'Naše konzervativno društvo bori se s tehnološkim promjenama koje su stvorile potpuno drugačije okruženje i način razmišljanja', tvrdi odvjetnica.

Najčitanije

Najnovije

loader