Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Srpska pjevačica štrajka glađu nakon što je uhićena zbog pljačke bankomata

Autor J.P.B.
Autor J.P.B.

Čeka je 12 mjeseci zatvora

Izvor: Instagram

Prije nekoliko dana australski mediji javili su kako je srpska pjevačica Romana Panić koja je ondje na odmoru, prekršila zakon. Naime, uhićena je zbog pljačke bankomata u Brisbaneu, u čemu joj je pomogao njezin dečko Filip Mrkajić. Zbog toga je osuđena na 12 mjeseci zatvora, a kako sada piše Alo, pjevačica se zbog toga nalazi u teškoj depresiji te - odbija hranu.

Povezane vijesti

Time svjesno ugrožava svoje zdravlje jer, kako piše spomenuti medij, Romana od svoje 15. godine boluje od dijabetesa tipa 1. 'Romanino uhićenje izazvalo je šok među njezinim najbližima, ali i među prijateljima. Nitko je niti u ludilu ne bi povezivao s kriminalom. Krađe koje su ona i Filip počinili su udarna tema u svim australijskim medijima, a Romana je bila svjesna kako će vijest o njezinim kriminalnim radnjama brzo doći i do Srbije', rekao je izvor blizak pjevačici i njezinoj obitelji.

'Otkako je osuđena na zatvorsku kaznu ne napušta je grižnja savjesti, koja se miješa s tugom i sramom jer je svojim postupkom bližnje stavila na 'stup srama'.

Jedino o čemu razmišlja su njeni najbliži, a strah da će je se svi odreći samo pogoršava njeno stanje

 Zbog svega toga je pala u tešku depresiju, pa malo jede i još manje spava. Ako i nešto pojede, to nije dovoljno, budući da se godinama bori s dijabetesom. Sve do sada se nije dogodilo da ugrožava svoje zdravlje, to joj je bilo na prvom mjestu. Time je jasno koliko su zatvor i javna osuda utjecali na nju. Jedino o čemu razmišlja su njeni najbliži, a strah da će je se svi odreći samo pogoršava njeno stanje. Ako i zaspi na nekoliko sati, zaspi u suzama. U suzama se probudi i sve je slabija. Previše je vezana za obitelj i svjesna je da će teško nadoknaditi bol koju im je nanijela', zaključuje izvor.

Podsjetimo, srpski mediji pišu kako su Romana i Filip na nekoliko bankomata u Brisbaneu postavili sigurnosne kamere i tako prikupili podatke nekoliko osoba koje su tamo podizale novac. Posljedica za ovaj par ima nekoliko, a jedna od njih je i zatvorska kazna. Osim što će morati vratiti novac, Filip je priznao krivnju za 18 točaka optužnice, Romana za njih 16 i odlaze u zatvor. Njegova kazna iznosi 14 mjeseci, a njezina 12 mjeseci. Navodi se da će biti puštena nakon tri mjeseca na uvjetnu kaznu.

Tagovi

Najčitanije

Najnovije

loader