Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

NOVO KRALJEVSKO VJENČANJE Tko su meksički Harry i Meghan?

Autor I.K.K.
Autor I.K.K.

Još jedan plemić koji je zbog ljubavi prekršio pravila

Izvor: Instagram

Princ Harry prekršio je norme kraljevske obitelji kad se zaljubio u kalifornijsku glumicu Meghan Markle, a s njegovim odabirom rijetko tko u obitelji se slagao. No postoji još jedan Harry iz britanske kraljevske obitelji koji se zaljubio u glumicu koja nije kraljevskog porijekla, a riječ je o 34-godišnjem Lordu Henryju Roper-Curzonu, barunu meksičko-američke krvi kojemu su zbog sličlnosti sa najmlađim sinom pokojne princeze Diane Britanci dali nadimak Harry. On će uskoro vjenčati sa 34-godišnjom meksičkom glumicom i Netflixovom zvijezdom Hannom Jaff Bosdet, a njihova priča neodoljivo podsjeća na onu vojvoda od Sussexa.

Hanna, koja je u Meksiku velika zvijezda te se osim glumom bavi i humanitarnim radom, a i politički je aktivna, uskoro će tako zvati Lady Hanna, barunica od Teynhama. Njihova ljubavna priča brzo se odigrala, a počela je na spoju na slijepo kojeg im je prošlog ljeta organizirao zajednički prijatelj. Lord Henry se navodno zaljubio u Hannu čim ju je ugledao pa je već nakon nekoliko mjeseci hodanja, dok su bili na skijanju u  švicarskim Alpama, kleknuo pred nju i postavio joj sudbonosno pitanje. Kad izmijene zavjete na raskošnom vjenčanju, Hanna će ući u povijest kao prva Meksikanka koja se udala u britansku kraljevsku obitelj.

Povezane vijesti

Još jedna sličnost koju par dijeli s princom Harryjem i Meghan je ta što ih je upoznao zajednički prijatelj, koji je predložio Hanni da ode na spoj s Henryjem, koji je u to vrijeme htio upoznati pametnu djevojku latino krvi. A Hanna je bila ne samo pametna, nego i uspješna. Do svoje tridesete je ostvarila gotovo sve svoje ambicije. Osim što je studirala na najboljim fakultetima kao što su Harvard, King's College u Engleskoj i univezitet Sorbonne u Parizu, i postala televizijska zvijezda, dizajnirala je i svoju humanitarnu liniju odjeće 'We are One', napisala je tri knjige, obnašala je i političke dužnosti u Meksiku, a magazin Forbes ju je prošle godine svrstao među 100 najutjecajnijih osoba u toj zemlji. Povrh svega toga, nakon vjenčanja će se preseliti u Englesku i živjeti svoju modernu bajku princeze.

 Hanna je priznala u razgovoru za Telemundo da su se Henry i ona upoznali na umjetničkoj izložbi u Engleskoj, na koju je zakasnila dva sata zbog leta koji je kasnio. Odmah je otišla do zajedničkog prijatelja, a dok je s njima promatrala sliku, Henry im se prišuljao s leđa i rekao joj: 'Baš lijepa slika, zar ne?'. I tu je sve krenulo. Inače, Lord Henry je 22. nasljednik baruna od Teynhama i krvno je povezan sa princom Harryjem i princom Williamom. Njihovo vjenčanje održati će se u studenom u kraljevskoj palači Westminster.

Najčitanije

Najnovije

loader