Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ivica Kostelić priznao čime je naljutio suprugu: 'Samo jednom i nikad više'

Naučio je lekciju

 Izvor: Story

Poznato je kako bivši skijaš Ivica Kostelić i njegova supruga Elin ne vole govoriti o privatnom životu, ali sad su podijelili na Instagramu s fanovima jednu crticu iz svog bračnog života. Zaboraviti važne datume svog partnera, poput njezinog rođendana, nerijetko se nađe na listi 'grijeha' mnogih muškaraca pa tako i 40-godišnjeg Ivice. Priznao je to u objavi, koju je kasnije podijelila i Elin na svom Instagram  profilu.

 Izvor: Instagram screenshot

 'Najbolji način da zapamtiš ženin rođendan je da ga jednom zaboraviš. Samo jednom i nikad više', našalio se Ivica na svoj račun. Elin pritom nije ništa komentirala, iz čega se da zaključiti da joj je suprug naučio lekciju nakon tog propusta  te da tu grešku više nije ponavljao. Podsjetimo, Ivica i Elin u ožujku su postali roditelji djevojčica blizanki, a imaju i dvojicu sinova, petogodišnjeg Ivana i troipolgodišnjeg Leona. U braku su šest godina i paze da svoj privatni život drže podalje od očiju javnosti.

Povezane vijesti

Elin Kostelić Izvor: Arhiva

Ivica je nedavno na Instagramu pokazao cijelu opremu koja je potreba za šetnju s tromjesečnim djevojčicama. Dok gura kolica u kojima kćerkice odmaraju, na leđima ima ruksak koji je nezaobilazan po izlasku iz kuće. Uz veliki osmijeh pokazao je da mu očinstvo dobro stoji, ali i da je spreman za današnju misiju.

 Izvor: Instagram screenshot

Magazin

Royals