Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

SMRT PRED OČIMA Glazbeniku i supruzi banda skoro odrubila glave

Autor I.K.K.
Autor I.K.K.

Proživjeli najstrašnije trenutke

Izvor: Profimedia

Glazbenik Robbie Williams otkrio je najteži trenutak koji je prošao sa svojom suprugom, 41-godišnjom glumicom Aydom Field, kad su mislili da će se morati pozdraviti sa životom, piše Mirror. Nekadašnji član megapopularne grupe Take That kao UNICEF-ov ambasador posjetio je 2010. godine Haiti, nakon što ga je pogodio razorni potres, no ondje je s tek vjenčanom suprugom upao u ruke bande pljačkaša koja je prijetila da će im odrubiti glave.

Izvor: Story

 'Bili smo tamo kako bismo pomogli. Onda smo se našli u situaciji da nam prijete da će nam odrubiti glave', rekao je 46-godišnji pjevač. Objasnio je kako ih je tijekom četverodnevne humanitarne misije na ulici presrela banda koja je pljačkala nakon potresa. 'Ja sam rekao u stilu: 'a da možda ipak odemo u neku drugu ulicu? Sad kad se osvrnem unazad, bilo je to jako strašno iskustvo', priznao je, a s njime se složila njegova supruga. 'Bila sam s tobom, i meni su prijetili odrubiti glavu', kazala je.

Povezane vijesti

Izvor: Story

Robbie i Ayda za vrijeme misije susreli su se i s obiteljima kojima su kuće stradale u potresu, a posebno su jak dojam na njih ostavila tamošnja djeca. Robbie je kasnije priznao kako su upravo oni u njemu probudili želju da postane otac. 

'Kad odete na mjesto poput Haitija, jednostavno osjećate da želite pomoći. Grozno je to što se dogodilo. Rad s tom djecom potaknuo me da imam svoju djecu', rekao je pjevač koji je okrunio svoj brak s trima kćeri, sedmogodišnjom Theodorom, petogodišnjom Charlton i 20-mjesečnom Colette koju je na svijet donijela surogat majka, na koju su se odlučili zbog velikih poteškoća sa zanošenjem. 

Najčitanije

Najnovije

loader