Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Kraljevska obitelj ugrozila Meghaninu trudnoću

Autor I.G.
Autor I.G.

Sve je završilo na sudu

Izvor: Profimedia

Otkako se udala za 35-godišnjeg britanskog princa Harryja, nekadašnja glumica, 38-godišnja Meghan Markle nikako ne može 'doći na zelenu granu' s medijima koji ju neprestano prozivaju za razne spletke na dvoru. Međutim, iako članovi kraljevske obitelji inače nemaju običaj oglašavati se po pitanju napisa u tabloidima, zbog pisma koje je The Mail on Sunday objavio prošle godine, a u kojima se Meghan obraća ocu Thomasu, vojvotkinja od Sussexa je odlučila podnijeti tužbu, a Reuters sada navodi kako je 'svoje prste' u svemu imali i sama kraljevska obitelj koja je tada trudnu Meghan ostavila nezaštićenom.

Meghan Markle Izvor: Profimedia


Naime, kako stoji u službenim dokumentima podnesenim Vrhovnom sudu u Londonu, u cijelom procesu medijskog progona Meghan Markle zbog pisma upućenog ocu, supruga princa Harryja nije imala nikakvu zaštitu od strane dvora. 'Tužiteljica je postala predmetom velikog broja lažnih i štetnih članaka tabloidnih medija u Velikoj Britaniji, konkretno od strane tuženog, što je prouzročilo ogromne emocionalne probleme i naštetilo njezinom mentalnom zdravlju', naveli su njeni odvjetnici u službenom zapisu.

Povezane vijesti

meghan i thomas markle Izvor: Profimedia

S pravom su se brinuli za njezinu dobrobit, posebice dok je bila trudna i nezaštićena od Institucije

 Također, u dokumentu se navodi i kako su, zbog činjenice da je tada bila trudna s malenim Archiejem, brojni Meghanini prijatelji bili zabrinuti za njezino zdravlje. 'Kako je prijatelji nikada nisu vidjeli u takvom stanju, s pravom su se brinuli za njezinu dobrobit, posebice dok je bila trudna, nezaštićena od Institucije koja joj je zabranila da se brani', stoji u zapisu koji aludira kako je kraljevska obitelj svojim ponašanjem tada ugrozila indirektno i samu Meghaninu trudnoću.

loader