Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Otkriveni novi detalji iz prošlosti Brenine snahe

Otkrilo se

Izvor: Instagram

Obitelji regionalne folk dive, 59-godišnje Lepe Brene i supruga, bivšeg tenisača Bobe Živojinovića, pridružio se novi član. Naime, u njihovu luksuznu vilu na Bežijanskoj kosi prije nekoliko mjeseci uselila je 26-godišnja Sandra Miljaković, djevojka njihovog najmlađeg sina, 22-godišnjeg Viktora. Međutim, kao što to biva sa svim članovima obitelji popularne pjevačice, javnost zanima svaki detalj iz Sandrinog privatnog života. Kurir zato otkriva gdje je Sandra odrasla, čime se bavila, ali i što o njoj misle susjedi.

Povezane vijesti

Povezane vijesti


Naime, kako piše spomenuti medij, Sandra je odrasla u selu Budilovina pored Brusa, gdje i sada živi njezina obitelj koju često posjećuje. Djevojka najmlađeg sina Lepe Brene najmlađe je dijete te ima dva starija brata, Marka i Miloša. Marko je završio Tehnički fakultet u Kragujevcu, gdje živi i radi, dok je Miloš završio ugostiteljsku školu te s ocem Zvjezdanom radi u obiteljskoj tvrtki koja se bavi proizvodnjom metala. Sandrina majka je domaćica te pomaže u poljoprivredi. Obitelj, naime, uzgaja kupine. Susjedi obitelji tvrde kako je svojevremeno u obiteljski biznis bila uključena i Sandra, koja je, kažu, kupine brala za 20 eura na dan. Kako kažu, nikada nije poznata po skandalima te je bila 'uzorna djevojka'. Ipak, Viktora još nitko nije vidio u selu, iako, prema tvrdnjama mještana, Sandra često dolazi u posjet obitelji.

O vezi njegove kćeri i sina Lepe Brene, za navedi se medij oglasio i Sandrin otac Zvezdan. 'Poštujem njezin izbor i sviđa mi se Viktor, djeluje mi da je lijepo odgojen. Nismo ga još upoznali jer ga Sandra nije dovodila. Smatra da je još rano za tako nešto i da su još mladi za neki veći korak, i ja to poštujem. Ona je lijepo odgojena, uvijek je bila odličan đak, student, dijete za primjer. Zna i kuhati', ponosno je rekao Sandrin otac te dodao kako njegova mezimica još uvijek nije službeno preselila u vilu Lepe Brene. 'I dalje plaća stan u Beogradu. S dečkom je u vili vjerojatno zbog koronavirusa, lakše je kad su zajedno. Inače, ona od malena ima radne navike, radila je kod mene u radioni, brala je kupine za dnevnicu, ničega se ne libi. Evo, sad kad je išla u kuću svoje bake, moje majke, koja ima 86 godina, njegovala ju je i pomagala joj. Sredila joj je cijelu kuću, oprala zavjese, ma sve radi. Mogu reći da me nije osramotila', zaključuje otac Brenine nove 'snahe'.

Inače, Viktor, koji je sa Sandrom u vezi manje od godinu dana, živjet će u zasebnom dijelu velike vile, koji trenutno renoviraju.Viktorova draga, koju on ne pokazuje na društvenim mrežama, u Beogradu studira srpski jezik i književnost, a radi i kao šminkerica.

loader