Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ella Dvornik: 'Počela sam dobivati na kilaži'

Otvoreno progovorila

 Izvor: Instagram

Višak kilograma nakon trudnoće situacija je s kojom se rijetka žena nije susrela. No, nakupljenim 'kilama' na kraj je odlučila stati 29-godišnja Ella Dvornik. Nakon što je nedavno obožavateljima pokazala kako izgleda njezin trbuh nakon što je u veljači rodila malenu Lumi Wren, ova je Zagrepčanka prošlog mjeseca pokrenula i virtualni izazov od 60 dana, tijekom kojeg će s pratiteljima raditi na dolasku u formu. Zbog toga je pokrenula i zaseban Instagram profil pod nazivom 'Ellaschallenge', na kojem pratitelje gotovo svakodnevno izvještava o svome napretku. Međutim, sada je otkrila kako je na 'režimu' počela dobivati kilograme, ali to joj, prema svemu sudeći, nimalo ne smeta.

Povezane vijesti

'Počela sam dobivati na kilaži. Što bi možda bilo loše, ali u odrazu izgledam mršavije. Možda je to znak da su mišići dobili na težini. Kako se vi držite s vježbanjem? Vjerujete li više odrazu ili kilogramima?', napisala je blogerica na Instagramu uz fotografju na kojoj, simbolično, jede. Komentari na objavu, očekivano, odmah su se počeli nizati, pa su brojne pratiteljice s Ellom podijelile svoja iskustva.

'Nisam se vagala mjesec dana, ali ni ne želim stati na vagu da me brojke ne obeshrabre kad mi je već dobro krenulo. Kad vidim da mi odjeća bolje stoji i lakše sve obučem, to mi je znak da sam napredovala. Imam jedne traperice koje su mi mjerilo napretka. Ako ih mogu lakše obući i zakopčati, znači da sam na dobrom putu', 'ništa vaganje, mišići su teži od sala. Samo mjerenje centimetara i usporedba slike od početka vježbanja i trenutne situacije.... I odjeća može biti dobar pokazatelj. Uzimam za broj manje', 'ma ništa vaga. Kila sala i kila mišića na vagi izgleda isto, ali u odrazu nikako ne. Imam isto kila kao kad sam bila salata, a izgledam mršavije pa svi misle da sam smršavila. Vježba, vježba, vježba', tek su neki od njih.


Inače, Ella se nedavno na društvenim mrežama pohvalila napretkom kojeg je ostvarila vježbanjem i pravilom prehranom. 'Kako je pokazala u Tik Tok videu, 7. lipnja početak je njezine transformacije. Već 21. je Ella pokazala veliku promjenu. Trbuh je već tada bio ravniji. Kasnije je pokazala i fotografiju od jučer, na kojoj se itekako vidi da se bliži željenoj liniji. 'Uskoro nastavak, samo da se malo nabildam', napisala je tada blogerica.

Magazin

Royals