Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tom Cruise odlučio se na drastičan korak: 'Dosta mu je drame'

Neočekivano

 Izvor: Profimedia

Iako je od njihovog razvoda prošlo već osam godina, bivši glumački par, 41-godišnja Katie Holmes i 58-godišnji Tom Cruise i dalje intrigiraju javnost svojim odnosom, ponajviše zbog činjenice da je istome, pa u konačnici i razvodu, 'kumovala' Scijentološka crkva čiji je glumac dugogodišnji član. Osim toga, medijske stupce često puni i Tomov odnos sa 14-godišnjom kćerkicom Suri, koju je godinama odbijao vidjeti. Međutim, tabloid Life&Style sada piše kako kontroverzni glumac sada napušta Hollywood te seli u Englesku, gdje će se posvetiti scijentologiji.

Povezane vijesti

Naime, navedeni medij piše kako Tom već boravi u Engleskoj, gdje je s vođama tamošnje Scijentološke crkve proveo posljednjih nekoliko mjeseci, a sada je odlučio - ostati. 'Bio je u Britaniji na snimanju filma, koje je zbog pandemije prekinuto, stoga je karantenu proveo u scijentološkoj zajednici. Osjeća se kao da ga tu bolje tretiraju, umoran je od Hollywoodske drame. Negativne priče i fokus na njezin privatni život ne prestaju', otkrio je neimenovani izvor.

 Izvor: Profimedia

'Samo želi snimati filmove, a na kraju dana otići kući, u mir i tišinu. Prodao je svoju kuću na Beverly Hillsu, a Los Angeles mu nimalo ne nedostaje', tvrdi izvor.
'Nalazi se u Londonu, a s kolegama scijentolozima viđa se ns Zoomu, čini se da se dobro prilagodio na prekomorski život. Želi jednostavniji život, vrijeme za obitelj, a to može naći u Londonu. Nakon godina lutanja, našao je mjesto koje može nazvati domom', zaključuje izvor.

Magazin

Royals