Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Mario Roth ljutito: 'Hoćemo li plakati ili se smijati'

Autor N.R.
Autor N.R.

Komentirao ono što mnoge muči

Izvor: Instagram

Iako smo se nedavno svi veselili popuštanju mjera opreza, izgleda da nas je koronavirus ponovno iznenadio. Već se neko vrijeme priča o ponovnom uvođenju novih mjera, što je mnoge razljutilo ali i zabrinulo. Jedan od takvih je i domaći pjevač i frontmen grupe 'Vigor', Mario Roth. Naime, bez dlake na jeziku je komentirao trenutnu situaciju, koja ga je itekako razljutila. 

'Toliko o koroni. Noći klubovi su žarišta? Majke ne smiju biti uz djecu duže od 15 minuta, a političari mogu sve. U kafićima razmak stolova, pada promet, o turizmu da ne govorim, ne može se preko granica...Maske, razmak? Običan čovjek ništa ne smije, a gospoda mogu sve. Eto slika Republike Hrvatske. Hoćemo li plakati ili se smijati? Mnogi poduzetnici propadaju jer se treba držati odluka i preporuka kriznog stožera koji je jučer prekršio apsolutno SVE. Žalosno, tužno i jako bezobrazno. Sve riječi su zapravo suvišne', napisao je Mario kojeg su iz takta izbacila dvostruka mjerila. 

Povezane vijesti

Podsjetimo, Mario je jedan od mnogih glazbenika koji su posljedice virusa osjetili na vlastitoj koži. S obzirom na to da su koncerti bili zabranjeni, za Story.hr je jednom prilikom komentirao kako se snašao u karanteni. 'Teško je, ali čovjek jednostavno mora prihvatiti situaciju u kojoj se nalazi, odnosno moramo se ponašati zrelo i odgovorno. S obzirom na to kako nam je do daljnjega zabranjen rad, trudim se u svemu ovome vidjeti nešto pozitivno i razmišljam o svim onim koncertima koji dolaze. Neopisivo mi fale putovanja i druženja s publikom.To je moj život. To je moja ovozemaljska misija', ispričao nam je tada. 

Izbor Urednika

Royals