Nakon trudnoće i rođenja sina Archija, Meghan Markle ne samo da se bori sa teškom depresijom već joj i višak kilograma predstavlja dodatni problem, otkriva Gossip Cop.

Dobila preko 15 kilograma

Nakon rođenja njenog i Harryjevog dečkića prošle godine, procurile su informacije o Meghaninoj postporođajnoj depresiji, zbog čega ju je bilo gotovo nemoguće vidjeti u javnosti. 

Zahvaljujući smanjenom kretanju i skrivanju od javnosti mnogi su pretpostavili da nije depresija jedina koja joj stvara problem. Za vrijeme trudnoće Meghan je, kao i svaka trudnica, počela dobivati kilograme. Je li tome pravi  razlog samo trudnoća ili činjenica da se nakon trudnoće zatvorila u svoja četiri zida i slabo se posvetila kretanju i vlastitom tijelu?

Suočavanje s medijima

Meghan, suprotno tome, navodi kako u trudnoći i kasnijem podizanju Archija nije imala problema ni s debljinom ni toliko sa depresijom koliko sa suočavanjem s mediijma i njihovom rešetanju. Svaku žena bila bi pod velikim pritiskom kada se u trenutku odgajanja djeteta dodatno mora boriti s glasinama o dobivanju kilograma i lažnim optužbama da prijeti mužu razvodom braka. 

Problemi nakon poroda

Ne skriva da joj je nakon porođaja bilo teško jer se morala suočiti s potpuno novim načinom života. Njenu nesigurnost i neraspoloženje komentirao je i sam princ Harry tvrdeći da je to uobičajeno i normalno za očekivati od svake žene nakon poroda koje su tada najosjetljivije i najranjivije, ali gomilanje kilograma ipak negiraju.