Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Tajna koju je trudna princeza Diana skrivala od Charlesa

Autor J.P.B.
Autor J.P.B.

Tek sada otkriveno

Izvor: Profimedia

Iako su prošle 23 godine otkako je omiljena princeza Diana tragično preminula, o njoj se ne prestaje pričati. Svi zato znaju za njezin propali brak s danas 71-godišnjim princem Charlesom, koji je 'pukao' 1992. godine zbog njegove dugogodišnje afere sa sadašnjom suprugom Camillom Parker Bowles. Danas su, pak, jednako popularni njihovi sinovi, 38-godišnji William te tri godine mlađe Harry. Međutim, tek se sada otkrila tajna koju je Diana čuvala u drugoj trudnoći. Suprugu je, naime, krila da čeka - dječaka.

Povezane vijesti

Povezane vijesti

Izvor: Profimedia

'Želio je dvoje djece i želio je djevojčicu. Diana je znala da je Harry dječak, i nije mu to rekla', otkriva kraljevski autor Andrew Morton u svojoj knjizi: 'Diana: Her True Story'. Bojala se, naime, suprugove reakcije koji je uvijek jasno davao do znanja da ne želi dvojicu sinova. 'Znala sam da će Harry biti dječak, vidjela sam na ultrazvuku. Charles je želio djevojčicu', rekla je Diana svojevremeno spomenutom autoru. Očito je bila u pravu što se zabrinutosti tiče, jer je otkriveno i kako Charles nije bio nimalo oduševljen niti entuzijastičan kada je na svijet 1984. godine stigao Harry.


Inače, još je nedavno stručnjak za kraljevsku obitelj Walter Oleksy progovorio o životu ove tragično stradale princeze, tvrdeći da su njezini problemi s muškarcima počeli još u djetinjstvu. Naime, ni otac ju nije volio jer je - želio sina. Walter tvrdi kako je Charles oženio Dianu samo kako bi imao djecu. Međutim, bio je razočaran time što mu je ona podarila - dvojicu sinova. 'Nije želio Harryja, želio je djevojčicu jer se bojao kako će se on i William boriti za titulu kralja.To ju je progonilo cijelog života, pogotovo s obzirom na činjenicu da ju iz istog razloga nije volio otac. Sada ju nije volio ni suprug. Očito je zato Diana uvijek malo više voljela Harryja. Ona je bila neželjeno dijete, baš kao i ona'.

loader