Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Supruga bivšeg dinamovca presretna zbog bebe

Podijelila sretne vijesti

Izvor: Instagram

Ekonomistica Matea Ibáñez od 2013. godine uživa u bračnoj sreći i obiteljskom životu sa suprugom, bivšim dinamovcem Luisom Ibáñezom, a tu su sreću upotpunili i sinovi - trogodišnji Mathias i tri godine stariji Thiago. Međutim, sada je Matea ponovno sretna zbog bebe. Naime, postala je teta. 

Izvor: Instagram

Sretnom se vijesti atraktivna Matea pohvalila na društvenim mrežama. 'Postala sam tetkaaa! Hvala vam što ste me tako usrećili. Lavice moja, preponosna sam na tebe', napisala je Matea na Instagramu, a poruku je uputila sestri Ivoni, novopečenoj majci. 

Inače, sretne je vijesti Zagrepčanka doznala na Murteru, gdje trenutno odmara s obitelji. U nedavnm razgovoru za Story.hr Matea nam je otkrila kako na obali planiraju ostati - dok im nee dosadi. 'dmah smo uz more, tako da smo većinu vremena na plaži. Sunčamo se, kupamo, družimo... Ovdje su nam prijatelji i kumovi, svi smo u istoj zgradi, tako da nam je stvarno lijepo.vi se družimo, uvijek nam je zabavno i uvijek je neka akcija. Dečki imaju svoju ekipu, deset ih je prijatelja i to sve - dečki. Tako da, kada nisu plaža i kupanje, onda su lopta i nogomet', rekla nam je nedavno Matea. 

Najčitanije

Najnovije

loader