Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

OBITELJ REAGIRALA NA UHIĆENJE 'Svi su u šoku'

Autor N.R.
Autor N.R.

Potez pjevačice koji se komentira već danima

Izvor: Instagram

Krajem lipnja ove godine, srpska pjevačica Romana Panić se našla u središtu skandala. Naime, australski mediji javili su kako je srpska pjevačica Romana Panić koja je ondje na odmoru uhićena zbog pljačke bankomata u Brisbaneu, u čemu joj je pomogao njezin dečko Filip Mrkajić. Zbog toga je osuđena na 12 mjeseci zatvora. Otkako se srpskim medijima proširila ova vijest, reakcije na istu ne prestaju stizati. Nakon brojnih kolega i prijatelja, progovorila je i njezina obitelj, točnije sestrična Marija Jović.

'Cijela obitelj je u šoku. Nitko nije znao na što se Romana odlučila. Najgore se osjeća njena majka Gordana jer i dalje ne može vjerovati u što se upustila njena kćerka. Gordana, kao i svi mi rođaci, prije svega brine za Romanino zdravlje jer ona od svoje 15. godine boluje od dijabetesa', kratko je komentirala Marija za srpske medije.

Povezane vijesti

Da joj je narušeno zdravlje otkrio je prije nekoliko dana izvor blizak obitelji koji tvrdi da je Romana pala u depresiju, zbog čega odbija jesti. 'Zbog svega toga je pala u tešku depresiju, pa malo jede i još manje spava. Ako i nešto pojede, to nije dovoljno, budući da se godinama bori s dijabetesom. Sve do sada se nije dogodilo da ugrožava svoje zdravlje, to joj je bilo na prvom mjestu. Time je jasno koliko su zatvor i javna osuda utjecali na nju. Jedino o čemu razmišlja su njeni najbliži, a strah da će je se svi odreći samo pogoršava njeno stanje. Ako i zaspi na nekoliko sati, zaspi u suzama. U suzama se probudi i sve je slabija. Previše je vezana za obitelj i svjesna je da će teško nadoknaditi bol koju im je nanijela', zaključuje tadašnji izvor.

loader