Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Nova kriza za Milu Kunis i Ashtona Kutchera

Autor E.N.
Autor E.N.

Razlike su nepomirljive

Izvor: Profimedia

Mila Kunis već neko vrijeme razmišlja o razvodu, otkrivajući svojim prijateljima kako odnosi između nje i supruga Ashtona Kutchera već neko vrijeme i nisu baš najbolji. Različitim karakterima i manjkom vremena doveli su svoj brak na sam rub, otkriva Gossip Cop.

Žive odvojene živote

Već neko vrijeme kruže glasine da par ne funkcionira, te da su već duže posvećeni svako svojim životima, radeći na odvojenim karijerama i ne provodeći vrijeme zajedno kao obitelj. 

Nakon što su stvari postale stvarno 'guste' par je ipak odlučio pokušati spasiti brak radije nego da odmah odustanu od zajedničkog života i razdvajanja obitelji. 

Pomoć bračnog savjetnika

Duže vrijeme u braku se bore s gomilu problema i nesuglasica. Među prvim problemima koji ih je gotovo doveo do kraja bila je odluka o prodaji luksuznog stana u Los Angelesu. No, s vremenom su se pojavili novi problemi među kojima se sada ističe različitost u karakterima i nemogućnost slaganja. 

Osim što su svojim ponašanjem jedno drugo doveli do ludila, Mila javno priznaje da je njezinom emocionalnom slomu doprinijela i grižnja savjest što je 'zeznula' prijašnju devetogodišnju vezu sa Macaulayom Culkinom, sa kojim je bila prije sadašnjeg supruga. 

Ashton je posvećen isključivo svojem prenatrpanom rasporedu i fokusira se na sebe što njegovu suprugu dodatno frustrira u trenutcima kada joj je potrebna emocionalna podrška i pomoć oko djece. 

Stvari su u zadnje vrijeme krenule na bolje, ali će i dalje morati puno raditi na povjerenju i uzajamnom razumijevanju. Podsjećamo, par koji je u braku od 2015. godine te ima četverogodišnju kći Wyatt i dvogodišnjeg sina Dimitrija, već se nekoliko puta našao na meti medija koji su pisali o problemima u njihovom braku. Trenutno se nalaze u iznajmljenom smještaju, a u tijeku je izgradnja njihovog 'doma iz snova' na Beverly Hillsu.

loader