Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Djevojka poznatog glumca optužila za nasilje: 'Strahota je trajala sat'

Autor I.K.K.
Autor I.K.K.

Najdužih sat vremena u životu

Izvor: Instagram

Tursku posljednjih dana potresa skandal o obiteljskom nasilju u kojem je glavni akter njihov poznati 45-godišnji glumac Ozan Guven, kojeg se sjećamo po ulozi Rustem-paše u seriji 'Sulejman Veličanstveni'. Njegova djevojka Deniz Bulutsuz optužila ga je za nasilje koje se dogodilo u njegovoj kući u Istanbulu, a turski mediji pišu da je 'strahota trajala sat vremena'.

Bulutsuz je u objavi na Instagramu obećala da neće odustati od optužbi, a njen je odvjetnik podnio prijavu protiv Guvena na glavnom sudu u Istanbulu. U izvještaju forenzičara piše da su kod Deniz ustanovljene modrice oko očiju, na koljenima, rukama, nogama, posjekotine i povrede očiju. Njegov se napad navodno dogodio 12. lipnja. Par je prvo bio u restoranu na večeri, a onda su posjetili prijatelje kod kojih je svađa i započela. Navodno joj je on zamjerio jer je govorila o bivšem partneru, a onda se svađa 'preselila' u njegovu kuću.

Glumac tvrdi da do nikakvog nasilja nije došlo te da je ovdje zapravo on žrtva. Kaže da mu je Deniz prijetila da će mu uništiti karijeru te da se sama ozlijedila nakon što je razbila određene predmete u kući.

loader