Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Marin Čilić napokon pomazio sinčića nakon 14 dana samoizolacije

Sreća najveća

 Izvor: Instagram

Domaći tenisač Marin Čilić posljednja je dva tjedna proveo u samoizolaciji zbog kontakta sa zaraženima na turniru Novaka Đokovića u Zadru. To mu je posebno teško palo zato što je morao biti odvojen od supruge Kristine, ali i svog nasljednika, sinčića Balda koji im je stigao početkom godine. Nikad dužih 14 dana je sad prošlo i treći test na koronu pokazao mu se negativnim pa je 31-godišnji tenisač na Instagramu podijelio s pratiteljima trenutak svoje sreće kad je napokon primio Balda u naručje i pomazio.

'Nakon dva tjedna samoizolacije i trećeg negativnog teksta na Covid-19 napokon sam natrag na terenu i mazim se s malenim', napisao je uz fotografiju. Vrlo brzo dobio je na tisuće lajkova sa svih strana svijeta. Podsjetimo, maleni Baldo dobio je ime po pokojnom ocu Marinove supruge Kristine. 'Na neki način uspomena na Kikina oca okrunjena je na taj način da damo ime sinu po njezinu ocu, tako da smo s tim presretni', objasnio je jednom prilikom Marin.

Povezane vijesti

marin čilić Izvor: Filip Hofer

Povezane vijesti

Kristina i Marin su se u Dubrovniku upoznali 2008. kada je ondje održan Davis Cup na kojem je lijepa brineta iz Konavala, koja je 2005. ponijela titulu prve pratilje izbora Miss Alpe Adria, radila kao hostesa. Mediji su se brzo raspisali o njihovoj ljubavi koja se, unatoč Marinovim izbivanjima i putovanjima, održala punih dvanaest godina. Zaprosio ju je nakon osam godina veze, a 2018. su pred četiristotinjak uzvanika u Dub­rov­niku izmijenili bračne zavjete.

Magazin

Royals