Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Justin Bieber i Selena Gomez čuju se u tajnosti?

Autor E.N.
Autor E.N.

Romansa koja nikada neće završiti

Duga ljubavna priča između Justina Biebera i Selene Gomez traje još od davne 2012. godine. Iako su u konačnici prekinuli prije dvije godine, kada se Justin zaručio s novom-starom djevojkom Hailey Baldwin, afera Bieber-Gomez očito je i dalje aktualna. 

Da se neprestano dopisuju i odbijaju prekinuti svaki kontakt pisalo je u Gossip Copu još prošle godine. Osim što su održavali kontakt u tajnosti, Justin je Selenu navodno tražio i pomoć oko svojeg lošeg psihološkog i emocionalnog stanja. 

Radi na poboljšanju sebe 

Naime, Justin je nedavno progovorio o svojoj prošloj vezi sa Selenom u kojoj je, kaže, bio neracionalan i bezobziran. Sada je već dvije godine u braku s Hailey u kojem radi na sebi i svom odnosu prema drugima. Tvrdi da je presretan i da je puno bolja osoba u odnosu na prije. Par se nedavno pohvalio i prinovom u obitelji jer će oboje postati teta i tetak. 

Selena i The Weeknd Izvor: Profimedia

Pretrpila emotivno zlostavljanje

U siječnju je i Selena progovorila o svojoj vezi s Justinom za koju kaže da je bila duga i traumatična. Navodi da je od Justina pretrpjela i ozbiljno emotivno zlostavljanje.

Nakon Justina upustila se u vezu s pjevačem Abel Makkonen Tesfaye, poznatijim kao The Weeknd. No, ni veza s njim nije predugo trajala jer se umjesto Seleni odlučio ponovno posvetiti svojoj bivšoj curi Belli Hadid s kojom je i danas u vezi.

Selena se u zadnje vrijeme na društvenim mrežama aktivno počela baviti borbom za ljudska prava i zalaganjem za rasnu jednakost, a od ljubavi i privatnog života nema ni traga ni glasa. Vrlo često na Instagramu objavljuje objave s hashtagom #blacklivesmatter koji je nastao nakon ubojstva Georga Floyda u Americi. 

Izbor Urednika

Royals