Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jennifer Aniston u suzama saznala sretne vijesti

Sreći nema kraja

 Izvor: Profimedia

Trudna 35-godišnja pjevačica Katy Perry i njezin zaručnik, 43-godišnji britanski glumac Orlando Bloom, za mjesec dana postat će roditelji djevojčice, a za kumu svoje mezimice odabrali su upravo 51-godišnju glumicu Jennifer Aniston, zbog čega je ona - presretna - piše The Sun.

Povezane vijesti

 Izvor: Profimedia

'Kada su pitali Jen da im bude kuma, Orlando i Katy nisu mogli suspregnuti suze, kao ni Jennifer koja je na to, naravno, pristala', za navedeni je medij otkrio izvor blizak ovom trojcu. 'Jennifer je bila oduševljena. Njih dvije su bliske prijateljice, a za vrijeme karantene Jen je trudnoj Katy pružila puno podrške te su mnogo vremena provodile u zajedničkim šetnjama', dodaje izvor.

Inače, slavnoj 'Prijateljici' uloga krsne kume nije nepoznanica. Naime, za kumu svojoj danas 16-godišnjoj kćerkici Coco odabrala ju je i kolegica iz spomenute serije, glumica Courtney Cox.

Podsjetimo, Katy i Orlando nedavno su priznali kako neće sami birati ime za djevojčicu, već će ju pustiti da ga ona odabere - sama. Premda su napravili svoju 'listu želja' s imenima koja se njima sviđaju, ne žele ih nametati svojoj mezimici. Sigurni su da će im ona dati do znanja koje od tih imena bi htjela, ali slobodna je izabrati i neko koje se njoj sviđa kad bude dovoljno odrasla, priznala je Katy u razgovoru u radio showu 'Karsons i Kennedy'.

Magazin

Royals