Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Nakon što je osjetila malaksalost hitno završila u bolnici

Autor N.R.
Autor N.R.

Otkrila o čemu je riječ

Izvor: Instagram

Srpska pjevačica Lena Kovačević je u ovim trenucima trebala biti u studiju gdje bi radila na novim projektima koji je čekaju u budućnosti, ali realnost ju je 'udarila u glavu'. Naime, kako je i sama istaknula na društvenim mrežama, završila je u bolnici nakon što se nekoliko dana osjećala malaksalo. S obzirom na to da osjećaj nije prolazio, morala je potražiti stručnu pomoć.

'Dragi prijatelji, voljela bih biti u studiju... Ali, u dobrim sam rukama u bolnici. Šaljem svima veliki zagrljaj, s dva metra razmaka, i molim vas da se najstrože čuvate! Jedini simptom koji sam imala bila je iznenadna malaksalost - koja je trajala ne duže od dva dana i odmah sam snimala pluća zbog tog iznenadnog plitkog daha koji sam i zbog prirode posla ozbiljno osjetila i shvatila... I primljena u bolnicu s upalom. Toliko su kompletno trajali moji simptomi', opisala je Lena koja se trenutno bori s upalom pluća. 

Iako su mnogi odmah pomislili kako je zaražena koronavirusom, 38-godišnjakinja je otkrila kako se prvi test ispostavio negativnim. 'Nisam bila u kontaktu sa zaraženima, ne, naravno, da znam. Na prvom testiranju sam bila negativna, drugi čekam, ali, po svemu sudeći, glavna stvar u gradu nije me zaobišla. U bolnici ne srećem ljude, srećem superheroje. Puno vas sve ljubi vaša Lena! Budimo odgovorni', zaključila je pjevačica koja čeka rezultate ponovljenog testa za spomenuti virus. 

Najčitanije

Najnovije

loader