Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dao kćeri da proba marihuanu sa 13 godina: 'Odgovoran sam roditelj'

Pohvalio se

  Izvor: Profimedia

Ocvali hollywoodski miljenik žena, 57-godišnji glumac Johnny Depp u zadnje vrijeme najviše pozornosti plijeni borbom na sudu s bivšom suprugom, 35-godišnjom glumicom Amber Heard koja ga je optužila za fizičko zlostavljanje. Njihov rat još uvijek traje, no glumac je sad privukao pažnju neobičnim odgojem svoje 22-godišnje kćeri Lily-Rose, koju je dobio u vezi s francuskom glumicom Vanessom Paradis. Johnny je naime priznao kako je Lily-Rose dao da proba marihuanu dok je imala 13 godina i sebe je nazvao odgovornim roditeljem, piše Mirror.

  Izvor: Profimedia

 Johnny je svoj odgojni postupak opravdao riječima kako je želio dati kćeri 'sigurno iskustvo s drogom u ranim tinejdžerskim godinama'. Okarakterizirao je sebe kao odgovornog roditelja jer nije htio da njegova kći, koja je danas glumica u usponu, ima loše iskustvo s drogom dok on nije u blizini da joj pomogne. Podsjetimo, glumac je s njezinom majkom Vanessom bio u vezi od 1998. do 2012., a očito su zadržali koliko-toliko dobre odnose jer će Vanessa sad biti svjedok na suđenju koje Amber Heard vodi protiv njega.

Povezane vijesti

  Izvor: Profimedia

 Johnny se vjenčao s teksaškom glumicom Amber 2015. godine, a već iduće godine ona je podnijela zahtjev za razvod i optužila ga za nasilje. Zvijezda filmskog serijala 'Pirati s Kariba' nastoji dokazati da je ona bila nasilna prema njemu, te da mu je u jednom trenu u svađi odsjekla dio prsta. Osim toga, upravo je podigao tužbu protiv britanskog taboida The Sun zbog članka kojeg su objavili o njemu, i u kojem su ga nazvali 'mlatiocem supruge' Amber.

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image