Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Antun Vrdoljak pao i zadobio teške tjelesne ozljede

Autor N.R.
Autor N.R.

Otkrio što se dogodilo

Izvor: Danijel Berkovic/PIXSELL

Legendarni hrvatski redatelj Antun Vrdoljak, prije dvadesetak dana je pred svojim kućnim vratima nezgodno pao i slomio ruku na dva mjesta. S obzirom na to da na početku nije mislio da se dogodilo nešto strašno, dijagnoza koju mu je rekao liječnik ga je iznenadila. Iako je već spreman za skidanje gipsa, u razgovoru za Jutarnji list je otkrio što se točno dogodilo. 

Izvor: Story

'Ne brinite, nije mi ništa strašno! Živ sam i relativno zdrav', rekao im je odmah na početku. S obzirom na to da je on bio vrlo kratak, spomenuti je list od njegove obitelji saznao da se poskliznuo na mokrim stepenicama kad je išao nahraniti psa u dvorište. 'Nije to nikakva drama. Da, točno je, okliznuo sam se na stepenicama i zaradio prijelom nadlaktice. Je li boljelo? Pa, nije da nisam ništa osjetio', pozitivan je redatelj koji je 4. lipnja proslavio svoj osamdeset i deveti rođendan.

Povezane vijesti

Kako je i sam za kraj istaknuo, ne misli na bol već razmišlja samo o onim lijepim stvarima. Kako je Jutarnji otkrio, ako kontrola prođe dobro, Antun će se s obitelji uputiti na Brač. Ja vam ne brojim dane koje provodim u boli i nesreći. 'Zanima me samo lijepo', zaključio im je Antun koji jedva čeka uživati uz hladovinu i more. 

Izvor: Story

Da je uvijek pozitivan, otkrio je i za Story.hr u nedavnom telefonskom razgovoru. Njegova posljednja serija 'General' zadobila je mnogo kritika, što je on komentirao ovako: 'To su gluposti. Kad bih ja čitao portale, poludio bih', rezolutan je umjetnik. 'Zar je važno je li tamo bočica Jane s naljepnicom ili bez? To su gluposti. To je sve što ću reći', nepokolebljiv je bio Antun kada smo ga nazvali. Izgleda da on uistinu zna samo za pozitivu. 

Najčitanije

Najnovije

loader