Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Slavko Sobin: 'Kad nemam najljepše lice, nek me onda skidaju'

Autor I.K.K.
Autor I.K.K.

Otvorio se o golotinji

Izvor: Instagram

Domaći glumac Slavko Sobin otkrio je za Kurir da mu ne smeta što ga skoro svaki scenarist i redatelj nagovore da pokaže tijelo jer smatra da time daje primjer mladima da žive zdravo. U telenoveli 'Drugo ime ljubavi' imali smo ga puno puta prilike vidjeti bez majice, a na pitanje svlače li ga redatelji radi gledanosti, odgovorio je: 'Mislim da me scenaristkinje vole skidati više nego redatelji, ali ja sam ponosan na rezultate svog rada na sebi i kad već nemam najljepše lice na svijetu, okej mi je da se prebaci priča na tijelo, da budem mladima uzor za jedan zdrav život'.

 U 'Drugo ime ljubavi' Slavko je glumio negativca Igora Šarića i pobrao simpatije ženskog dijela publike.  'Kada sam pročitao scenarij, rekao sam: 'Uf, ovoga će publika mrziti'. Ali nakon niza simpatičnih uloga jedva sam dočekao jednog puno mračnijeg i mističnijeg lika. Nastojao sam ga vidjeti kao jednog jako zaljubljenog čovjeka sa životinjskim nagonima, ali za kojeg će se uvijek imati razumijevanja. Mislim da su njegovi postupci više manje opravdani, na kraju krajeva, kao klincu mu je oteto dijete, ima pravo bit malo bijesan na svijet'.

Povezane vijesti

Na pitanje je li izazov glumiti negativca, splitski glumac je rekao: 'Imaš više prostora da idete u ekstreme, što daje i određenu slobodu u igri. Jedino što naša glumačka taština traži da te publika voli'. Podsjetimo, glumac je nedavno progovorio i o svom privatnom životu, što rijetko čini. Otkrio je kako još nije skovao plan za budućnost. 'Imam dane kad mislim da starost trebaš doživjeti u paru, u sreći, djeca, obitelj, a imam dane kada mi se ne da, kad bi najrađe s ruksakom otišao na Tibet i tamo se penjao, tamo zaglavio u nekom kamenu i tako umro. Ne znam, tu sam baš ono, neodlučan sam', rekao je za IN Magazin.

Tagovi

Izbor Urednika

Royals