Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

PRONALAZI ZNAKOVE Vanessa Bryant: 'Kobe mi i s neba pokazuje da me voli'

Autor I.G.
Autor I.G.

Uvjerena je da je to on

Izvor: Instagram

Udovica pokojne košarkaške zvijezde, 41-godišnjeg Kobea Bryanta, 38-godišnja Vanessa, i dalje se svakodnevno nosi s velikom tugom i boli uzrokovanom preranom smrću njezinog voljenog supruga i 13-godišnje kćeri Gianne koji su krajem siječnja preminuli u stravičnoj zrakoplovnoj nesreći. Međutim, da s njihovim odlaskom nije otišla i njezina i Kobeova velika ljubav, Vanessa je pokazala u posljednjoj objavi na svom Instagram profilu.

Vanessa Bryant Izvor: Instagram (Screenshot)


'Volim te ljubavi. Pronašla sam ovu haljinu koju mi je Kobe darovao prije nekoliko godina. Neću vam lagati, uspomene su se vratile i preplavile su me emocije. On je bio tako romantičan. I još uvijek je! Ovako mi s neba pokazuje da me voli', napisala je Vanessa uz poklon supruga - haljinu iz serije 'Sex i grad' koju je proslavila slavna Sarah Jessica Parker u ulozi Carrie Bradshow .

Povezane vijesti

vanessa bryant Izvor: Instagram


Podsjećamo, nakon tragične nesreće, Vanessa je u veljači podigla kaznenu prijave protiv Island Express Helicopters, kompanije koju smatraju odgovornom za smrt njenog supruga Kobea, kćeri Gianne te još sedam putnika. Međutim, druga strana tada je odgovorila kako su za sve krivi sami putnici koji su, kako su tada naveli, svjesni rizika i opasnosti, odlučili poletjeti, unatoč lošim vremenskim prilikama

loader