Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

KAOS Rajko Dujmić izazvao incident u bolnici

Autor J.P.B.
Autor J.P.B.

Sudjelovao i liječnik

Izvor: Story

Na hitnom prijemu KBC-a Zagreb jučer je izbio incident u kojem su sudjelovali domaći glazbenik, 65-godišnji Rajko Dujmić i šef hitnog prijema prof. Ivan Gornik, prenosi Večernji list.

Povezane vijesti

Izvor: Story

 Do nesporazuma je, prema riječima svjedoka, došlo kada je prof. Gornik pjevaču rekao da ne pripada na Hitnu, nego na psihijatriju. Na upit navedenog medija ravnatelju KBC-a Zagreb, prof.dr.sc. Anti Ćorušiću da im komentira događaj dobili su odgovor kako '....prema prikupljenim informacijama proizlazi da se dana 9. srpnja 2020. godine u Objedinjenom hitnom bolničkom prijamu dogodio incident, međutim na način da je pacijent nasrnuo na zdravstvenog radnika KBC-a Zagreb.

Izvor: Story

 O svemu se za 24 sata oglasio i Dujmić, koji tvrdi da ga je liječnik izvrijeđao. 'U tom trenutku, dok je on vikao na mene, sestre su se obratile mojoj ženi.

Nakon toliko pjesama, neka on obavi toliko operacija

 Govorile su joj da zašto je još uvijek sa mnom. To nikad nisam doživio. Nakon toliko pjesama, neka on obavi toliko operacija. A to je 1800 pjesama, onda se može razgovarati sa mnom. I profesor sam, završio sam Akademiju, a on je mogao završiti ovu svoju školu medicinsku', rekao je ljutiti glazbenik, koji je nedavno zbog prijetnji supruzi osuđen na godinu dana uvjetnog zatvora.

Izvor: Story

loader