Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Jelena Karleuša iskreno priznala u koga je zaljubljena

Autor N.R.
Autor N.R.

'Nitko kao ti'

Izvor: Instagram

Srpska pjevačica, 41-godišnja Jelena Karleuša, osim po glazbenoj karijeri, poznata je i po fotografijama na kojima ponosno pokazuje tijelo. Iako je još prošle godine muku mučila s viškom kilograma, Jelena sada svakodnevno pokazuje napredak koji je postigla zbog pravilne prehrane i treninga. Poznata je kao osoba koja je vrlo uporna i istrajna, a njena borbenost dovela ju je do samog vrha u svom poslu, što je potvrdila i sama u intervjuu za srpski Story.

'Mislim da je tajna mog uspjeha to što sam zaljubljena u sebe kad sam lijepa, vitka, preplanula, posebna, kad mi se dive i kad mi kažu “nitko kao ti”. To mi je duševna hrana i za tu se poslasticu moram truditi. Kada sam uplakana, slomljena, na “rubu”, sama sebi debela i nesretna, kad ne vidim poantu, kad puštam supruga da mi traži i govori mane, a ja mu vjerujem – to nisam ja. Tad se ne volim. U stanju sam pomaknuti nebo i zemlju zbog dobre fotografije. Postala mi je opsesija i hobi, pogotovo zbog Instagrama. Fotografija ostaje kao svjedočanstvo nečijeg života, nečijih faza, nečije ere. A vi ste svi u mojoj eri i trenutno u mojoj najboljoj fazi', rekla im je Jelena. 

Povezane vijesti

Inače, svojevremeno je otkrila i kako je uspjela doći do željene kilaže i linije. 'Zbog velikog broja pitanja na temu mog tijela, kako sam smršavila, koji trik, magiju i photoshop koristim, ponovit ću da sam već tri mjeseca na posebnom režimu prehrane kod naše najbolje nutricionistice Ane Petrović. Važno je da prvo sami odlučite da se želite zdravo hraniti, jer ako vas netko tjera, tu 'vajde' nema, bit ćete svinje zauvijek', u svom je stilu napisala tada.

loader