Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Ella Dvornik ponovno trudna?

Pratitelji se zapitali

Izvor: Instagram

Jedna od najpopularnijih domaćih blogerica, 29-godišnja Ella Dvornik, uživa u obiteljskom životu sa suprugom Charlesom i kćerkicama, dvogodišnjom Balie Dee te malenom Lumi Wren koja je na svijet stigla u veljači. S obzirom na to da gotovo svakodnevno na društvenim mrežama dijeli detalje iz svoje svakodnevice, nije čudo da svaka njezina objava 'zaradi' velik broj komentara, među kojima se nađu i brojne kritike. No, ovog se puta jedna pratiteljica zapitala - je li Ella ponovno trudna.

Na Instagramu je, naime, blogerica objavila simpatičan set fotografija s majkom, 53-godišnjom Danijelom Dvornik te svojim djevojčicama, Balie i Lumi. 'Volim kad neke glupe spontane fotke postanu tradicija. 2017. kad sam bila trudna s Balie mama i ja smo ležale na krevetu i komentirale kako će nam iduće godine doći malena Pikulica na svijet', započela je Ella svoju objavu.

'I ovjekovječile smo taj razgovor u krevetu fotografijom naših nogu. Iduće godine nam je skočila ta uspomena na news feedu i ja sam rekla mami: 'hajdemo fotkati sad Balie, a da smo u istoj pozi'... I tako je krenulo. 2019. nam je opet skočila uspomena i opet smo se tako fotkale, ali ono što nismo znale je da sam ja bila svega par dana trudna na toj fotki s Lumi. I eto, neki dan nas opet podsjeti, pa reko'... hajdemo nastaviti ovako svake godine. Možda jednog dana i moja unučad bude bila na tim fotkama koje okinemo svake godine u isto vrijeme. Nisu nisu nikakve profi, ali pričaju priču', poručila je Ella, a komentari su se, očekivano, odmah počeli nizati.

'Vi ste meni super', 'ja na prvu gledam, ne čitam i ne vjerujem kako Charles ima izdepilirane noge', 'ove fotografije su poanta svega', 'Hvala ti što s nama dijeliš ovako lijepe i pozitivne stvari. Ljepšu djecu nisam vidjela, da su ti žive i zdrave, i majka kao ti treba imati što više djece', neki su od brojnih pozitivnih komentara. Ipak, jedna se pratiteljica zapitala ima li objavljena fotografija i neku skrivenu simboliku. 'Da možda sad opet nisi trudna... Pa da se tradicija opet nastavi...', poručila joj je obožavateljica.


loader