Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lijepe vijesti stižu iz doma Ivana Rakitića

Ne skriva emocije

 Izvor: Instagram

Igrač Barcelone i naš nogometni reprezentativac, 32-godišnji Ivan Rakitić danas ima poseban razlog za slavlje. Naime, kako je i sam otkrio na svom Instagram profilu, njegova starija kćerkica Althea, koju je dobio u braku s atraktivnom suprugom Raquel, danas slavi sedmi rođendan.

Povezane vijesti

'Moje sunce, moja princezo, danas imaš sedam godina! Ove godine si se puno promijenila, rasla si i sve više formirala svoju osobnost, koju obožavam! Vesela si, nasmijana i voliš se zabavljati. Ponosan sam što si moja kći, pokazala si mi osmijeh može promijeniti mnoge stvari.

Obožavam kad mi pričaš svoje priče, intenzitet s kojim živiš je predivan

 Obožavam kad mi pričaš svoje priče, intenzitet s kojim živiš je predivan. Uživaj u svom danu. Sretan rođendan princezo', napisao je nogometaš, a pažnju pratitelja privukla je raskošna torta u obliku Disneyjevog dvorca na kojima su ispisana imena obiju njegovih kćerkica, ispred koje su one ponosne pozirale odjevene u kostime princeza. Čestitkama malenoj Althei ubrzo su se pridružili brojni prijatelji i obožavatelji popularnog nogometaša. 

Podsjetimo, prvog dana svibnja rođendan, i to četvrti, proslavila je i mlađa kćerkica ovog para, Adara, a i njoj je ponosan otac čestitao putem društvenih mreža. 'Sretan rođendan kćeri. Neopisivo te volimo princezo naša', napisao je ponosni otac malene Adare i dvije godine starije Althee ispod fotografije na kojoj vesela slavljenica pozira u društvu starije sestre, a baš kao i sada, djevojčice su bile odjevene u kostime princeza.

Magazin

Royals