Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Jacques Houdek o kolegama: 'Ekipica je toliko bahata'

Autor J.P.B.
Autor J.P.B.

Rekao što misli

Izvor: Instagram

Domaći pjevač, 39-godišnji Jacques Houdek, poznat je po tome što bez problema 'bez dlake na jeziku' kritizira svoje kolege. Učinio je to i jučer, kada se osvrnuo na izvedbe na Retrospektivnoj večeri Splitskog festivala, koja je sinoć na Prokurativama okupila brojne izvođače, među kojima su Marko Tolja, Matko Kutlić, Mia Dimšić, Ivana Kovač...

Povezane vijesti

'Slušam neke vokalne 'izvedbe' uživo na Splitskom festivalu. Što reći? Nedovoljno. Sjedi, jedan! Za svakog normalnog i razumnog čovjeka koji sebe naziva profesionalcem, to je nedopustivo.

Za svakog normalnog i razumnog čovjeka koji sebe naziva profesionalcem, to je nedopustivo

 Ovdje čak ima i nekih jako popularnih mladih pjevača koji doslovno nisu u stanju ni sastati se s partnericom u dvoglasju. Hello? To su osnove. Fundamenti. Basics', započeo je svoju objavu Jacques. 

'Na tome se radi. Ponekad i godinama. Ali ekipica je toliko bahata, da njima 'ne treba' da porade na svom pjevanju. Dakle, ljudi, pa gdje vam je barem zrno osnovne samokritičnosti? Tako se izložiti javno, blamirati... Ne shvaćam... Svi mi imamo svoje dobre i manje dobre dane, to je sasvim prirodno (i sam bih najradije s Youtubea poskidao neke svoje snimke), ali zaboga, pa neki nivo kod profesionalca nikad ne pada, pa ni kad si bolestan, ni kad si indisponiran... No eto, kao što često kažem; mnogi imaju glas, da, ali pjevati ne znaju. Neka potraže profesionalnu pomoć. Pod hitno! Evo, ako baš nemaju neko 'bolje' rješenje, ja sam im spreman pomoći! Al’ treba pitati. Pa nije sramota tražiti pomoć', zaključuje ogorčeni Jacques. 

loader