Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Trudna zvijezda turske serije: 'Ako brak ne valja, šteta djeteta'

Rekla što misli

Izvor: Instagram

Turska glumica Ceyda Ates nedavno je otkrila sretne vijesti. Naime, ova 31-godišnjakinja i suprug Bugra Topilsoy uskoro će postati roditelji malene djevojčice. Glumica koju trenutno gledamo u seriji 'Dijete' na Novoj TV, za 24 sata otkrila je kako ona i suprug, za kojeg se udala 2018. godine, žive u Americi, zašto se odlučila preseliti, ali i smatra li da dijete može 'popraviti' posrnuli brak.


'Dani su mi ugodni i ispunjeni. Ja sam tip koji nikad ne sjedi prekriženih ruku. Idem na poduku kod glumačkog trenera Rodneya Rowlanda. Crtam i slikam, nadam se da ću imati i izložbu ovdje. To si jako priželjkujem. Profesionalno jašem, pa tako i u Americi. Želim ondje dobiti licencu. Sport je ionako uvijek prisutan u mom životu. Moj muž Bugra i ja putujemo i otkrivamo nova mjesta. Prilično nam je lijepo, a uskoro nam stiže i beba, naša djevojčica', opisala je život u Americi glumica, koja je tamo preselila prije dvije godine, nakon što se udala za supruga Bugru. Glavni razlog zašto je odlučila na tako velik korak, bilo je, kaže, povjerenje.

'Prije svega, jako sam se pouzdala u supruga. Nisam sumnjala u to da će naša sreća opstati u svim uvjetima. A i oduvijek sam htjela živjeti u Americi', govori trudna glumica. Ipak, smatra da dijete ne može 'popraviti' brak, ako su odnosi već narušeni, a rekla je i što misli o onima koji prinovom 'osiguravaju' brak.

'Smatram da stvaranje tako velike odgovornosti kao što je dijete kako bi se osigurao brak nije nimalo ispravno. Ako brak ne valja, šteta je djeteta. Kad neke stvari puknu, nije ih lako popraviti. U te uvjete pogrešno je još uključiti i dijete', zaključuje turska glumica.

Najčitanije

Najnovije

loader