Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mirna Zidarić: 'Jesam li iznimka ili pravilo, tek ćemo vidjeti'

Oglasila se

 Izvor: Instagram

Nakon što je prije nekoliko dana objavila da su nakon zaraze na Adria Touru u Zadru, njezini rezultati a koronavirus negativni, HRT-ova voditeljica 50-godišnja Mirna Zidarić, za HRT je opisala kako izgleda njezin život nakon zaraze, točnije, priznala je kako se susreće s određenim stereotipima.

Povezane vijesti

'Osim fizičkih simptoma, smatram da su psihički kudikamo izazovniji jer strepite za svoje bliže i dalje kontakte, a ne možete vratiti vrijeme, već se, potpuno bespomoćni, samo možete nadati najboljem, odnosno da se nitko neće zaraziti. Kada i to pregrmite te nakon 18 dana dobijete negativan nalaz, budite spremni da će vas ljudi u širokom luku izbjegavati, naglo mijenjati smjer kretanja iako ste skriveni iza maske, a vi ćete bez obzira na to biti sretni jer je sve prošlo relativno glatko u odnosu na vijesti koje pristižu sa svih strana svijeta', poručila je Mirna te otkrila dvoje planove. 'Jesam li iznimka ili pravilo, tek ćemo vidjeti, no svakako ću donirati krvnu plazmu u svrhu pronalaska lijeka kako bi u š̌to kraćem roku ova psihoza prerasla u suživot s koronavirusom u moru drugih i brojnih izazova modernog življenja', zaključuje Mirna za određeni medij. 

Inače, voditeljica se na problem izbjegavanja nakon koronavirusa suptilno požalila i na društvenim mrežama. Na Instagramu je, naime, objavila fotografiju na kojoj pozir sama te gleda more u daljini. 'Da vam ne bi bilo neugodno jer bježite od mene kada me sretnete ili iznenada mijenjate smjer kretanja - ja sam pobjegla od vas', poručila je tako Mirna. 

Inače, nakon što se saznalo da je oboljela od koronavirusa, Mirna se susrela s komentarima pratitelja koji su tvrdili da je zarazu - izmislila. Naime, ne otkrivajući identitet, Mirna je nedano s pratiteljima podijelila tri poruke koje su je šokirale kada je čitala reakcije na svoje objave vezane za koronavirus. 'Dakle, po čijem naputku ovo radite? Svi dobro znamo da nikakve korone nema, ne postoji', 'tu priču možeš prodavati ovcama bez mozga. Smrtnost bolesti je 0.26%', 'Rasplakao sam se. Jako dirljiv tekst. Šest dana u temperaturi, molit ću za vas i vaš život, gospođo. A vi molite za one zaista teško bolesne', tri su poruke koje je izdvojila.

Magazin

Royals